Terhesség megszakítása után milyen a szex?
Még csak 2 hete történt a terhesség megszakítása. Egyelőre nem is leszünk még együtt a férjemmel, ameddig nem szabad, de ha belegondolok abba, hogy újra együtt legyünk olyan fura érzések fognak el. A testem kívánja, de a lelkemnek fájna. Súlyos rendellenesség miatt kellett megszakítani a terhességet és még leírni is fura, de úgy tekintek a "női szerveimre", mint egy gyilkossági helyszínre. Múltkor csak összebújtunk a férjemmel és akkor is bekönnyeztem, mert eszembe jutott, hogy azon az ágyon fogant szegény és már nincs velünk. Nem mondtam a férjemnek, magamban akarom ezt lerendezni, megemészteni, lehet az a pár hét kicsit lelkileg is segít majd. Régebben már szültem, szülés után és a terhességek alatt sem volt semmilyen negatív lelki hatása a szexnek, sőt még jobban is esett.
Nektek nem változott a szexhez való hozzáállásotok műtét után?
A ti testeitek képesek voltak létrehozni egy életet, ez egy csoda. Így tekints rá!!
A genetikai hiba sajnos nem rajtatok múlt, legalábbis nem direktben, tehát ezen felesleges már bánkódni..
Belszélj róla a férjeddel!Biztos megértő lesz,te pedig kiadod a fájdalmadat,már az is segít!És biztos meg tudjátok beszélni!
Sok sikert!
Nekem a műtét után 2 héttel már ment a szex, nem gondoltam így a dolgokra. Hogy itt fogant, ott vették el stb.
Én úgy fogtam fel, hogy inkább menjen, mint hogy egesz életembe gondozzam.
Szerintem vonj be valakit a feldolgozásba ha nem megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!