13 hetes elmúltam, párom ma hagyott el. Még elvetethetem a magzatot?
Tudom nagyon csúnya kérdés, de egyedül nem tudom sajnos bevállalni, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen megeshet velem 😭
Lehet még abortusz ebben az esetben?
Kár, hogy felelőtlenül bevállaltál egy második terhességet. Minek? Ha egyedül nem tudod bevállalni? Gyereket nem másnak, kizárólag magadnak szüli minden nő. Mivel a partnerrel bármi történhet, elhagyhat ( ahogy te is jártál) vagy meghalhat akár betegségben, akár hirtelen balesetben.
De már ez van, ezt a problémát kell megoldani.
Most már nem tudod elvetetni, max külföldön, ott ahol hosszabb a határidő. Ezen kívül örökbe adhatod, vagy tedd be inkubátorba biztonságban, a születése után.
Tudom, rajtad nem segít, de másoknak talán jó példa ez...
Erre mondják, hogy a nők elsősorban maguknak szülnek. A legnagyobb szerelem is véget érhet bármikor, apuka dönthet úgy, hogy neki mégsem való a családosdi és kalap, kabát, többet nem látod.
Egy gyereket is bátor bevállalni albérletbe úgy, hogy tudod, magatokat nem tudnád eltartani, bármi is történik a pároddal. Na de kettőt?! Tényleg úgy érzed, hogy az a megfelelő háttér két gyerek felneveléséhez, hogy a védőnőnél, meg különböző alapítványoknál kuncsorogsz az alamizsnáért? Ezt a mintát fogják továbbvinni?
Akik az örökbe adást írták miért lettek lepontozva? A kérdező egy gyereket sem tud eltartani nem meg kettőt. Kifutott az időből.
Az örökbe adással egy meddő párnak olyan boldogságot okozna amit az a nő akinek lehet saját babája el sem tudja képzelni!
Kérdező légy erős,és ha az örökbe adás mellett döntesz sem vagy rossz ember.
#23 "Az örökbe adással egy meddő párnak olyan boldogságot okozna amit az a nő akinek lehet saját babája el sem tudja képzelni!" - és??? Ettől még a bajba került nő nem jótékonysági intézmény, hogy más számára hordjon ki egy terhességet, más számára csináljon végig egy szülést!!!
Tisztában vagy te azzal, hogy egy abortusznak kb ötödannyi a kockázata, mint egy terhesség kihordásának és szülésnek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!