Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 13 hetes elmúltam, párom ma...

13 hetes elmúltam, párom ma hagyott el. Még elvetethetem a magzatot?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon csúnya kérdés, de egyedül nem tudom sajnos bevállalni, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen megeshet velem 😭

Lehet még abortusz ebben az esetben?

2023. jan. 9. 21:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Elvetetni nem lehet, de örökbe adni lehet. Pl. Gólyahír Egyesület és más szervezetek is vannak. Segítenek lelkileg és anyagilag is, ha szükséges.
2023. jan. 9. 21:49
 12/32 anonim ***** válasza:
40%
Miért ment el, ha szabad tudni? Biztos nem lehet még helyrehozni?
2023. jan. 9. 21:58
 13/32 anonim ***** válasza:
64%

Sajnálom. Lehet úgy is örökbe adni, hogy Te választod ki a családot. Akkor biztosan jó helye lenne, élete. De erre nem tudom melyik nő képes, én szerintem még ha olyan nehéz helyzetbe kerülnek mint te, akkor sem menne... Nagyon erősnek kell lenni hozzá, nyilván te érzed, hogy tudod e vállalni vagy nem, de az élethez szegénynek joga van. Gomdoljatok bele, bárkit ha szerettek, milyen lenne ha meg sem született volna... Borzalmas.

Kitartást, remélem megoldást találsz.

2023. jan. 9. 22:30
 14/32 anonim ***** válasza:
56%
Lekestel, mar csak az orokbeadas marad.
2023. jan. 9. 23:27
 15/32 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, hol laksz? Lehet tudnék neked segíteni bababarát munkával.

Bízom benne, hogy van annyi jotét lélek izt gyakori is akár, hogy össze tudunk fogni hogy legalább a picinek meg legyen mindene mire jön. Meg a nagyobbnak ruhák cipők.

Családod, volt párod csaladja? A nagyik biztos nem hagyják cserben az unokákat.

2023. jan. 10. 09:07
 16/32 anonim ***** válasza:
62%
15 vagyok. Olvastam, hogy nincs támogatás. Vedonotol is tudsz segítséget kérni. Biztosan lesz megoldás. Ha csak a picik ruhaztatasaban valaki besegítene... Írnál nekem üzit? Beszéljünk. Kezdem én a segítséget, hátha mások is csatlakoznak.
2023. jan. 10. 09:10
 17/32 anonim ***** válasza:
62%

A kérdésre a helyes válasz a magzatvédők által szokás szerint lepontozott #10-ben van.... ugyanis az osztrák számítási mód eltér a magyartól, ott nem az utolsó menstruációtól számolják a 12 hetet, hanem a ciklus közepétől, tehát a magyar számítás azerinti 14 hét ott a határ. De biztos, hogy nagyon kevés időd van intézkedni... utána még marad Hollandia vagy Nagy Britannia, mindkét helyen a 24. hétig van lehetőség abortuszra, igaz a magyar zsebhez képest elég drága, ha jól rémlik, olyan 800 font körül kezdődik...

Na ilyen lehetőségeid maradtak elvetetni, hisz ez volt a feltett kérdés...

2023. jan. 10. 16:32
 18/32 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
2023. jan. 10. 19:57
 19/32 anonim ***** válasza:
32%

Nem vetetheted el most már.

Sajnálom, kitartást hozzá, és esetleg, ha úgy érzed az örökbeadás (akár nyílt) opció lehet - ha képes vagy rá.

2023. jan. 12. 11:39
 20/32 anonim válasza:
42%
Írtam Neked privátban, mi örökbefogadható kisbabára várakozunk érvényes határozattal. Van lehetőséged rá jogilag, hogy arra bízd a kisbabádat akit Te kiválasztasz, ha szívesen megismernél minket kérlek írj!
2023. jan. 12. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!