Menstruácio kimaradastol mikor vegyek tesztet? 14én megszakitásos védekezés volt, bíztam benne, 17 én kellett volna megjönnie, de gyulladásom is van.
Sokszor van vagy felfázásom vagy vmilyen gyulladasom, amikor szinte redukálodik a menstruáciom cseppekre is vagy meg sem jön.
Lehet most is gyulladásom lenne, (orvosok nem látnak el szakrendelésen, a magán meg 2 hónap mulva fogad), vagy egyetlen egy megszakításos szextöl lennék terhes?
(Nincs is szinte nemi életünk mert szakítunk, egyszer voltam csak vele)
Halálkomolyan mondom nem egy szakrendeléses küld el azzal hogy természetes folyás, mintát se vwsznek le viszlát.
Vagy ha szűrést kérek legalább hpv-re elutasítják.
Semmit nem csinálnak meg.
Az egyik magándokim meg úgy ír gyógyszereket hogy meg sem néz le sem kell vetkozni se. Csak panaszelmondasra
Az uroulogus olyan antibiot ir fel amik rendszeresen nem hatnak semmit, azt meg nem amit kérek, ami hat is.
Masik magánnőgyógyász pedig 2 honaora adott időpontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!