Abortuszt hogyan élik meg a férfiak?
Nekem pl a férjemmel jött össze sajnos egy baba. Van már gyermekünk nem akarunk többet.
Amikor kiderül a véletlen terhesség onnan az abortusz utánig kb nem is beszéltünk. Engem okolt az egészért terhes k*rvának nevezett végig.
Szerinted mennyire hatotta meg h végére megszabadult attól a gyerektől?
Csak azért írom mert ilyen is van.
Lelkileg semmit nem élnek át abból amit egy nő se hormonváltozás se testi..
"se hormonváltozás se testi"
A férjed biztos nem.
De vannak férfiak, akik igenis átélik. Erre mondtam, hogy ők a harmadát érzik annak, amit a nő.
Külön idegközpontok vannak erre az emberben, hogy érezze a másik érzéseit.
Ők ezt nagyon máshogy élik meg, mint a nők, legalábbis ha abszolút fiatalok még a gyerekhez és/vagy egyáltalán nem akarták egy percig sem.
De ismertem olyan férfit, akinek élettársi kapcsolatban lett terhes a barátnője, és bár nem tervezték, ő nagyon akarta volna, viszont a párja nem. Őt nagyon megviselte ez az abortusz, évtizedekkel később is emlegette, főleg azért fájt neki, mert soha nem született gyereke. Egy későbbi kapcsolatában meg elvetélt az akkori párja...
Mivel nem múltidőben írtad, ugye ez csak elírás, és nem azt jelenti, hogy ez az ember még ezek után is a férjed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!