Olyan is létezik aki azt bánta meg hogy nem ment végül abortuszr?

Figyelt kérdés
10-ből 9-szer az van,hogy nem bánta meg hogy nem vetette el, ez volt élete legjobb döntése hogy végül megtartotta vagy hogy ha valaki elvetette abból meg bőven akad aki élete végéig bánja. Van olyan is aki megtartotta és aztan megbánta?
2022. júl. 29. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
#6: Hát az én első terhességemmel pont ez volt a helyzet. Először el akartam vetetni, aztán valami mégis visszatartott és úgy döntöttem megtartom. Semmi extra, mezei érzelgősség és valószínűleg a hormonok: amíg a folyosón várakoztam (akkor még bizottség elé kellett menni ab előtt), éppen végigtolták az újszülötteket a folyosón, vitték őket a kórtermekbe szoptatni. Elgyengültem a látványuktól és a hangjuktól, hirtelen azt akartam, hogy nekem is legyen. 15. héten elvetéltem. Jobban jártam volna, ha nem változtatom meg az eredeti döntésemet, kevésbé viselt volna meg.
2022. júl. 29. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Anyám azt mondta nekem egyszer, hogyha visszacsinálhatná egyikünket sem szulné meg. 6-an vagyunk testvérek 3 különböző apától, a legkisebb örökbe lett adva, mi többiek intézetben ,nagyszuloknel , nagyneneknel nőttünk fel.

Már bánom, hogy nem válaszoltam azt, hogy én sem téged választottalak volna anyámnak.

2022. júl. 29. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
#12, "Már bánom, hogy nem válaszoltam azt, hogy én sem téged választottalak volna anyámnak" - a másik oldalt ismerve megvígasztallak, a világon semmin sem változtatott volna... aki valójában nem akart soha szülő lenni - csak belekényszerült - annak a céljai között értelemszerűen az sem szerepel, hogy jó szülő legyen... nem igazán a gyereke róla alkotott véleménye fogja izgatni... sőt, alapvetően sokkal kényelmesebb az a tudat, hogy akit én nem szeretek, az szintén nem szeret engem, sokkal kínosabb lenne ha olyant nem szeretnék, aki rajong értem...
2022. aug. 2. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Jezusom miLen sorsok vannak
2022. aug. 3. 23:59
 15/15 anonim ***** válasza:
39%

Rengeteg ilyen van, csak ezt nem szokták nyilvánosan bevallani, mert kb keresztre feszítenék őket.

Én csak azt tudom, hogy ha teherbe esnék a legelső dolgom lenne intézni az ab-t.

Nem tartanám meg társadalmi stb nyomásra, mert nem akarok gyereket, nem akarom kizsigereltetni a testem, felborítani a hormonrendszeremet, aminek az örökletes betegségem nagyon örülne :(

Ha egészséges lennék, akkor elgondolkodnék, hogy talán. Így kizárt.

2022. aug. 4. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!