15 hetes +4 napos vagyok .. Nem tervezett baba, de viszont az orvos hibázott nem vette észre.. cisztát látott a baba helyett Papírt nem adott és ez által nem bírjuk el vetetni Esetleg valami segítség? Vagy valami tanács Köszönöm 🙂

Figyelt kérdés

Tudom hogy 12 hétig lehet el vetetni ..

De ez orvos hiba.. ha tudtunk volna róla akkor időben lépünk

Mielőtt valaki okoskodni szeretne 😀

2022. júl. 20. 09:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
58%
#23, nézd meg #1 és #9 között CSAK HAMIS információ van. Tehát valójában vagy úgy írt választ valaki, hogy fogalma sem volt a helyes válaszról, vagy direkt akarta átvágni a Kérdezőt... Kérdés, hogy így mi értelme marad az oldalnak...
2022. júl. 21. 01:33
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért van az elején "hamis" infó mert a kérdező a szexualitás témába írta ki a kérdést ott meg valószínűleg nem sokan foglalkoztak már abortusz jogszabállyal :D
2022. júl. 21. 06:08
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
TB támogatott rendelésen nem mindig nyomtatják ki a leletet, de minden esetben benne van a rendszerben, hogy mit látott a vizsgálaton az orvos. Ahol én lakom, az SZTK-ban, a nőgyógyászaton nekem sosem nyomtatják ki (csak a citológiai leletet. Ha nem tudod megoldani, hogy az ESZT-ből kinyomtasd magadnak, akkor menj vissza az orvoshoz, és kérd meg, hogy adja oda a leletet!
2022. júl. 21. 11:57
 24/32 anonim ***** válasza:
15%
Nem vetetheted el, kivéve, ha valamelyikőtök életét veszélyeztetné, hogy megtartsd.
2022. júl. 22. 14:57
 25/32 anonim ***** válasza:
9%

Ja, és olyan nincs, hogy orvos cisztát "látott", mert azzal kezdünk, hogy szívhang. Ha az van, akkor élő terhesség, és egy cisztának nincs szívhangja.

Az meg nem fordult meg a fejedben, h bkki két hónapja nem menstruálok?

2022. júl. 22. 14:58
 26/32 anonim ***** válasza:
72%

#24, már megint kezditek a hazudozást???

A #19-ben ott van a törvény HATÁLYOS szövege, és a linkje.

2022. júl. 22. 15:27
 27/32 anonim ***** válasza:
64%

26-os, papírok nélkül! - márpedig elvileg a kérdező papírt sem kapott a "cisztaról" nem lesz orvos, aki elvégzi neki az abortuszt, hiszen orvosi javallat sincsen rá.

Ami a papír lenne. A lelet, a kézzel fogható bizonyíték, hogy bocs, a másik orvos kontár volt. Ilyenje neki, állítása szerint nincs.

2022. aug. 4. 11:38
 28/32 anonim ***** válasza:
#27, legyünk kicsit optimistábbak, lehet, hogy az EESZT-ben szerepel. Vagy a rendelésen az ambuláns naplóban is szerepelnie kell...
2022. aug. 4. 12:06
 29/32 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként én a Kérdező helyében kimennék Angliába vagy Hollandiába, és megcsináltatnám ott az abortuszt, így már ugye lényegesen kevesebbet bukhatok, az abortusz árát, ami még külföldön is nagyságrendekkel kisebb mint egy nem kívánt gyerek felnevelése...

Aztán UTÁNA, amikor már van bőséggel idő, perelném be a dokit, és fizettetném meg vele a felmerült összes költségemet. Fordítva sajnos kevésbé működik, mert a Kérdező már rég megszülne, mire legalább tárgyalás lenne belőle...

2022. aug. 4. 15:01
 30/32 anonim válasza:

Hello!

Na mi lett?

2022. aug. 4. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!