15 hetes +4 napos vagyok .. Nem tervezett baba, de viszont az orvos hibázott nem vette észre.. cisztát látott a baba helyett Papírt nem adott és ez által nem bírjuk el vetetni Esetleg valami segítség? Vagy valami tanács Köszönöm 🙂
Tudom hogy 12 hétig lehet el vetetni ..
De ez orvos hiba.. ha tudtunk volna róla akkor időben lépünk
Mielőtt valaki okoskodni szeretne 😀
Ja, és olyan nincs, hogy orvos cisztát "látott", mert azzal kezdünk, hogy szívhang. Ha az van, akkor élő terhesség, és egy cisztának nincs szívhangja.
Az meg nem fordult meg a fejedben, h bkki két hónapja nem menstruálok?
#24, már megint kezditek a hazudozást???
A #19-ben ott van a törvény HATÁLYOS szövege, és a linkje.
26-os, papírok nélkül! - márpedig elvileg a kérdező papírt sem kapott a "cisztaról" nem lesz orvos, aki elvégzi neki az abortuszt, hiszen orvosi javallat sincsen rá.
Ami a papír lenne. A lelet, a kézzel fogható bizonyíték, hogy bocs, a másik orvos kontár volt. Ilyenje neki, állítása szerint nincs.
Egyébként én a Kérdező helyében kimennék Angliába vagy Hollandiába, és megcsináltatnám ott az abortuszt, így már ugye lényegesen kevesebbet bukhatok, az abortusz árát, ami még külföldön is nagyságrendekkel kisebb mint egy nem kívánt gyerek felnevelése...
Aztán UTÁNA, amikor már van bőséggel idő, perelném be a dokit, és fizettetném meg vele a felmerült összes költségemet. Fordítva sajnos kevésbé működik, mert a Kérdező már rég megszülne, mire legalább tárgyalás lenne belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!