Nekem volt, kromoszóma rendellenesség miatt. Nem volt szövődménye. Műtétnél sem volt semmi gond, ne izgulj! Gyorsan túl leszel rajta. Néhány hónap múlva újra sikerült a baba. Nem maradt meg, de nem a műtét miatt.
2022. febr. 16. 13:20
2/7 anonim válasza:
Nekem volt müszeres abortuszom is. El altattak, küretet csinaltak aztan mehettem haza par ora mulva.
Masodik az gyogyszeres volt, abortusz tablettat kellett helyezni a hüvelybe es par ora mulva be indult a veteles, nem kellett müteti beavatkozas utana.
Nem voltak gondjaim a ciklussal utana. Sikerült par honapra ra teherbe esni es egy egeszseges babat szülni.
Annyi, hogy nekem ezekre azert volt szükseg mert az embriok sajnos le alltak a fejlödesben 7.heten
2022. febr. 16. 13:20
3/7 anonim válasza:
Sajnos volt 2 alkalommal is.Egyik fiatal koromban (védekezés mellett,akkor gyógyszert szedtem).A másik 2 gyermek születése után spirál,és szoptatás mellett lettem terhes,nem jól volt beágyazódva így az abortusz mellett döntöttünk.Szövődmény nem volt egyiknél sem.Lelkileg viselt meg inkább mindkettő!
2022. febr. 16. 13:54
4/7 anonim válasza:
22 évesen volt. A műtét nem viselt meg, saját akaratomból történt mellesleg a terhesség volt problémás, azt fizikailag is nehezebben viseltem mint a megszakítás utáni időszakot. Utána hamar felépültem, 2 nap múlva már dolgoztam. Szövődmény nem volt, bár nem vállaltunk még gyereket (most vagyok 30). Az orvosok szerint nem lesz akadálya a teherbeesésnek.
2022. febr. 16. 15:14
5/7 anonim válasza:
Nekem a 10. hétben volt pár hónapja. Lelkileg viselt meg a legjobban, még mindig mindennap ugyanúgy fáj és megsírat. Testileg pedig mindig is hosszú ciklusom volt, az nem is változott, szerintem visszaállt minden rendben de ez majd akkor derül ki igazából ha családalapításra kerül a sor. A műtét után se éreztem semmit, vereztem pár napig. Soha többet nem élném át ezt semmi áron. Kitartást neked!
2022. febr. 16. 21:40
6/7 anonim válasza:
Sajnos igen, 12 éve nekem is volt egy. 😭
2 éve próbáljuk a gyereket összehozni a mostani párommal, eddig még nem sikerült. Kezdem feladni a reményt, minden hónap 1 csalódás, kezdek ebbe lelkileg összetörni. És ez mind az előző kapcsolatom miatt, mert az a szemét szarba nem nézte, hogy tönkretette az éketem ezen részét egy életre. 😭😭😭😭😭😭😭
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!