Elképzelhető hogy nagy butaság de engem akkor is érdekel ez a téma hátha tudtok benne segíteni?
Nem elképzelhető, hogy nagy butaság, hanem borzasztó nagy butaság. Olyan sok ponton bukik a dolog, kiválasztok egyet random.
Egy héttel az abortusz előtt van a szex aminél mágikus módon volt egy peteérés és megtörtént a nagy találkozás a szerencsés spermiummal. 1 hét alatt szépen elkezdenek osztódni, és végig mennek a petevezetéken a méhet megcélozva.
Pont amikor megékezik a megtermékenyített petesejt akkor van az abortusz. Az abortusz alatt/után leválik a megvastagodott méhnyálkahártya ami alkalmas lett volna a beágyazódásra, és megindul a menstruáció/vetélés/abortusz utáni vérzés. Ha nincs megvastagodott méhnyálkahártya, nem tud hova beágyazódni a petesejt. Ha még pont az abortusz előtt be is agyazódott volna ez a csodapetesejt akkor a vérzéssel és a nyálkahártyával ahova beágyazódott, el is távozik.
Elvileg volt néhány eset, ahol a már terhes nőnek volt peteérése és volt 1 nap eltérés a két magzat között, legaábbis olvastam ilyenről. Ha ráékeresel, biztosan találsz cikkeket. Mondjuk kvázi orvosi csodának számítana.
(Itt gyakorin biztos jön majd legalább 5 nő, hogy neki is így volt... :D )
Amúgy a vázolt szituban ezt nem tudom elképzelni, abortusz után leválik a teljes nyálkahártya, nem tudna hova beágyazósni a megtermékenyült sejt.
3: anyósodnak meg simán nem sikerült az abortusza. Az ő idejükben nem volt ez olyan ritka.
Bagdy Emőke, a pszichológus így esett teherbe. Szuperfetációnak hívják.
Terhes volt, majd közben mégegyszer terhes lett. Kihordta mind a 2 babát.
De ez iszonyú ritka.
Ha már terhes vagy akkor szex esetén semmi nem történik, nem lehetsz “újra terhes”.
Ez természetesen akkor is igaz, ha a terhességmegszakítás mellett döntesz, ha előző este szexelsz, akkor sem lehetsz terhes a műtét után, hiszen akkor “minden kiürül” onnan.
8!
De igen. Olvasd el az 5-ös válaszhoz tett linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!