Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel még nem terveztunk gyermeket és nem voktunk elég óvatosak. Hibáztam és kiváncsi vagyok mennyibe kerül.
2022. jan. 19. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

Már nem azért a két forintért, de ha a kérdező barátnője is abortuszt akar (úgy fogalmazott “még nem terveztünk”, szóval esélyes hogy a barátnője se akarja), akkor egészen pontosan miért is gyűlölné meg a barátját?? Nekem is volt, nem undorodom és nem is gyűlölöm a (mára már) férjemet.

Egyébként meg azért érdekes, hogy a férfit kell gyűlölni, mert ő nem vállalta be a nem kívánt gyereket, de mikor védekezésről volt szó és nem akart gumit húzni, akkor te is pontosan ugyanúgy belementél a dologba, pöccre annyira vagy hibás, mint a másik fél. Plusz abortuszra kényszeríteni senkit nem lehet, aki mindenáron meg akarja tartani az megfogja, akkor is ha a párja nem támogatja. Az nem a férfi hibája, hogy te egyedül nem bírnád eltartani és kénytelen vagy elvetetni.🤷🏻‍♀️ Ilyen alapon magadat is utalhatnád..

2022. jan. 20. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
11 persze, mindig a nő a hibás mindenért... Nekem az exem pl. mások előtt alázott meg nem is egyszer, mert ragaszkodtam az óvszerhez illetve gúnyolódott mikor kifejtettem, hogy a megszakított védekezés az lósz.r. A másik meg sunyiba lehúzta aktus közben aztán csak vigyorgott.
2022. jan. 20. 20:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#12, pedig sokkal egyszerűbb, ha az ember egyszerűen nem fekszik le ilyen nővel... ütik egymást a fogamzásgátlásról való elképzeléseik, és itt a pont.
2022. jan. 20. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

#10 "undorodom tőle. :)" - egészségedre... szerintem ezzel ő nyerte a legnagyobbat...

Szerintem a nők zöme felfoghatná végre, hogy a férfiak jelentős része nem úgy gondolkodik, mint a Böjte Csaba, és nem a leghőbb vágyunk, hogy a saját érdekeink ellenében is kiszolgáljuk az ő babázhatnékjukat, meg anyai ösztöneiket... egyetlen normális férfi sem fogja a saját életét, életcéljait feladni csak azért, mert a nő "szíve legmélyéről jövő picike hangocska"...

2022. jan. 20. 20:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

12 Én magam is nő vagyok és ha emlékezetem nem csal egy árva szóval nem írtam, hogy mindig a nő a hibás, sőt.. Általában pont, hogy az a sláger, hogy a férfi a hibás mindig, minden körülmények között.

Ellenben itt te is ugyanannyira hibás vagy, mint az általad gyűlölt férfi, ugyanis TE IS belementél a védekezés nélküli szexbe, holott mondhattál volna nemet is. Utána meg mikor megvan a baj és ennyi felelősségérzettel a párod nem akarja vállalni a gyereket, még ő a szarszemét, aki abortuszra kényszerített. Kényszeríteni továbbra sem lehet senkit sem szülésre, sem abortuszra. Elmentél saját döntésből, mert te magad írtad, hogy nem bírtad volna eltartani. (de azért védekezni sem védekeztél, mégis a másik a hibás.)

Egyébiránt meg ne haragudj, de magadra vess, ha leálltál olyan férfival, aki gúnyolódott az óvszerhez való ragaszkodásodon meg közölte hogy ő aztán fel nem húzza. Hát én meg közöltem volna, hogy biza addig szex sincs, ennyire pofon egyszerű.

2022. jan. 20. 20:44
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
14. Dobtam azonnal, miután elkezdett alázni. Az óvszert meg hisztizve de felvette. A másik meg aktus közben húzta le sunyiban.
2022. jan. 20. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
23%
14. Akkor meg ne hisztizzetek az óvszer miatt.
2022. jan. 20. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:
41700+ pcr teszt oltás nélkül ami kb 20000
2022. jan. 22. 20:00
 19/20 anonim ***** válasza:
#17, most éppente hisztizel... pedig a hiszti ebben az esetben is teljesen kontraproduktív, az ember (tök mindegy, hogy a férfi vagy a nő) megismerkedik egy potenciális partnerrel, nem egyeznek az elvárásaik a fogamzásgátlás témájában, tovább kell lépni a következő potenciális partnerre. Ez pont ennyi... a szexben senkire nem erőszakolható rá semmi...
2022. jan. 22. 20:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, olyan körül, mint amit a #18-as leírt...
2022. jan. 22. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!