Mennyibe kerül egy abortusz?
Már nem azért a két forintért, de ha a kérdező barátnője is abortuszt akar (úgy fogalmazott “még nem terveztünk”, szóval esélyes hogy a barátnője se akarja), akkor egészen pontosan miért is gyűlölné meg a barátját?? Nekem is volt, nem undorodom és nem is gyűlölöm a (mára már) férjemet.
Egyébként meg azért érdekes, hogy a férfit kell gyűlölni, mert ő nem vállalta be a nem kívánt gyereket, de mikor védekezésről volt szó és nem akart gumit húzni, akkor te is pontosan ugyanúgy belementél a dologba, pöccre annyira vagy hibás, mint a másik fél. Plusz abortuszra kényszeríteni senkit nem lehet, aki mindenáron meg akarja tartani az megfogja, akkor is ha a párja nem támogatja. Az nem a férfi hibája, hogy te egyedül nem bírnád eltartani és kénytelen vagy elvetetni.🤷🏻♀️ Ilyen alapon magadat is utalhatnád..
#10 "undorodom tőle. :)" - egészségedre... szerintem ezzel ő nyerte a legnagyobbat...
Szerintem a nők zöme felfoghatná végre, hogy a férfiak jelentős része nem úgy gondolkodik, mint a Böjte Csaba, és nem a leghőbb vágyunk, hogy a saját érdekeink ellenében is kiszolgáljuk az ő babázhatnékjukat, meg anyai ösztöneiket... egyetlen normális férfi sem fogja a saját életét, életcéljait feladni csak azért, mert a nő "szíve legmélyéről jövő picike hangocska"...
12 Én magam is nő vagyok és ha emlékezetem nem csal egy árva szóval nem írtam, hogy mindig a nő a hibás, sőt.. Általában pont, hogy az a sláger, hogy a férfi a hibás mindig, minden körülmények között.
Ellenben itt te is ugyanannyira hibás vagy, mint az általad gyűlölt férfi, ugyanis TE IS belementél a védekezés nélküli szexbe, holott mondhattál volna nemet is. Utána meg mikor megvan a baj és ennyi felelősségérzettel a párod nem akarja vállalni a gyereket, még ő a szarszemét, aki abortuszra kényszerített. Kényszeríteni továbbra sem lehet senkit sem szülésre, sem abortuszra. Elmentél saját döntésből, mert te magad írtad, hogy nem bírtad volna eltartani. (de azért védekezni sem védekeztél, mégis a másik a hibás.)
Egyébiránt meg ne haragudj, de magadra vess, ha leálltál olyan férfival, aki gúnyolódott az óvszerhez való ragaszkodásodon meg közölte hogy ő aztán fel nem húzza. Hát én meg közöltem volna, hogy biza addig szex sincs, ennyire pofon egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!