Terhessèg megszakítás után mikor lehet sportolni ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 22:15
1/8 anonim válasza:
Igaz nekem missed ab volt, de technikailag ugyanaz.
Első menses után volt kontroll, akkor mehettem újra edzeni fokozatosan.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen hosszú időt várni ?
2022. jan. 16. 22:50
3/8 anonim válasza:
Kedves volt a másik kommentelo... 😪
En úszni jártam, a fertőzésveszély miatt nem mehettem meg mert ilyenkor egy seb van a mehben, ki nyitják a mehszajat és könnyen fwljutnak a bacik. Meg erős vérzést is okozhat a megterhelés. Pár hét nem a világ vége, utána ha minden rendben van szabad a mozgás :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kultúrált választ 😇
2022. jan. 16. 23:48
5/8 anonim válasza:
Nem tudom.. nem egyértelmű egy felnőtt embernek, hogy egy műtét után miért nem lehet pl.ilyet csinàlni? Sőt, képzeld szexelni sem lehet egy darabig.
6/8 anonim válasza:
Kicsit tulzasba esnek itt a valaszadok. Ket het utan siman lehet sportolni, semmi bajod nem lesz.
7/8 anonim válasza:
Nekem 4 hetet mondott az orvos kedves utolsó, de mint írtam én úszok. Nem haltam bele hogy 2 héttel többet vártam :)
8/8 anonim válasza:
Akár másnap is, maximum megspórolod a következő abot mert meddő leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!