Abortuszt mennyi idő lelkileg átvészelni?
Lehet, hogy az első hullámot pár hét/hónap alatt átvészeled, de ahogy az 1-es is írja, ez akár örökre ott marad a lelkedben. Ez egyedi psziché kérdése is.... Nyilván bőven volt rá okod, hogy ne tartsd meg - és alaposan átgondoltad előtte.
Esetleg próbálj keresni online önsegítő csoportot, szerintem sokat segíthet a kibeszélés hasonló sorsú nőkkel.
Nem akarlak bántani. De az első lépés az, hogy szembenézel azzal, hogy az egészet magadnak köszönheted. Nincs olyan, hogy a környezetem... Ha nem olyanok a lehetőségeim, akkor védekezem. Ha meg igazán akarom, akkor akármilyen a környezet, megteszek érte mindent. Szembenézni azzal, hogy Te alakítottad így. Azzal, hogy rákened valakire vagy valamire nem lesz könnyebb. Ha hajlandó vagy az eset által tanulni magadról, sokat fejlődhetsz, erősebb lehetsz lelkileg.
Írom ezt úgy, hogy két hete tudtuk, hogy terhes vagyok a kisebbik gyerekkel, mikor a férjem bejelentette, hogy inkább vegigdugná a fél világot. Mindezt úgy, hogy mindkét gyereket ő akarta jobban. Én megtartották, már terhesen is egyedül voltam megspékelve egy egyévessel. Két éve volt ez, az segített, hogy szembenéztem vele, hogy én is vastagon benne vagyok, hogy így történt. Eljutottam odáig, hogy jól érzem magam, és semmit sem bánok. Nyilván a tiéd egy más helyzet, de még lehet tanulni együtt élni vele, ha elég bátor vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!