2. Abortusznál is tesznek fel tágítót?
"Tudod nagyon szívesen megütném a hozzád hasonló embereket"
"3/7-esnek írtam te idióta barom"
Roppant kedves teremtés lehetsz🤮
13/14 Tudod, olyan volt a fogadj isten mint az adjon isten:) Senkitől nem kértem az oltogatásokat. De tudjátok abban hogy nekem most abortuszom lesz, ebben is van valami jó:) Méghozzá az, hogy az ilyen mocskoskodó, elnyomott emberek akik csak itt mernek ugatni azok legalább kiélhetik magukat ez alatt a kérdés alatt, ha már ez a való életben nem is megy.. és legalább kárörömük lehet az én abortuszomban:)
Szívesen, puszi
Mindenki rosszindulatú itt de ők csak savanyú senkik akik okoskodni jöttek.
Igen, raknak fel tágítót, mert szülésnél máshogyan, más ütemben és más hormonok hatására tágul a méhszáj. Laminariat raknak fel, nekem is azt tettek, ha gondolod írj privátot, nekem is két abortuszom volt, de nem önhibámból. Egyik gumihasználat (védekezés) mellett fogant tini koromban (Nem bánom hogy elvetettem és lelkiismeretem is tiszta), azért vetettem el, másik meg fgg mellett, valószínűleg hasmenésem volt vagy valamelyik másik gyógyszer hatástalanította, nem rémlik, de ezt sem gondolom a saját hibámnak, mert mindenki hibázhat és ez így alakult. Magzatvédők lepontozhatnak, azóta van már 2 gyerekem, köszi puszi.
Én ugyan már nem szedek fogamzásgátlót, de abortusz után szedtem pár évig. Bizony nagy gondot fordítottam rá, hogy ne kelljen mégegyszer ab-ra mennem, ezért azzal kapcsolatban is kiképeztem magam, hogy milyen esetekben van szükség kiegészítő védekezésre (pl. ugye a hányással, hasmenéssel járó állapotok, gyógyszerváltás bizonyos esetei, stb). Betéve tudtam a betegtájékoztatót 😀
Most anélkül, hogy ítélkeznék mások felett, én mindenkinek azt javasolnám, hogy hasonlóan legyen óvatos, körültekintő már az első abortusza után.
És nem, mielőtt felmerülne leszögezem, nincs nálam semmi egészségügyi probléma, nem azért úsztam meg 19 éven át egy újabb nem kívánt terhességet.
20-as nagyon tévedsz. Védekezés mellett lettem terhes és nem volt helytelen védekezés. Biológia szakos voltam, tudom hogy műkődik az emberi test, ciklus. Ne nekem magyarázz, de tőlem oszthatod az észt. Biztos mindenkinek akinek abortusza volt, nem védekezett :D Maradi gondolkodás, vagy inkább ostoba hisz fentebb írtam is miért. Mindenki jókedvében megy abra, ez is világos, "hobbijaként" - na ez meg a szegénységi bizonyítbánya a kedves hozzászólónak. Petefészek ciszta műtétre is mentem már, és mégsem kezdett el senki szencségelni hogy "jaj lehet nem lehet több gyereked, gyilkosságot csimálsznjelenleg hogy a petefészked rongáloódik"
Öhhm nem. Ezek szerint nektek az is gyilkosság mikor menstruáltok. Mert egy élő petesejtet öltök meg amiből gyerek lehetne. Ekkora barom gondolkodást istenem.
Nekem 2 miss abom volt. A másodiknál mondtam, hogy nekem még egyszer ne tegyenek fel pálcikát, mert majdnem leájultam a székről.
Megcsinálták tágítás nélkül.
Most így jobban érzitek magatokat amúgy hogy 2 válaszomat is jelentettétek és törölték?😁
Úgy látszik magatokra vettétek akkor mégis igazam volt 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!