2. Abortusznál is tesznek fel tágítót?
Te skizofrén vagy?
Ezt kinek írtad? Mert se füle se farka.
Ha meg tudod h szuper termékeny vagy, akkor egyszerre több mindennel lehet ám védekezni.
Én vagyok a 3. válaszoló
Én egy szóval nem mondtam neked, hogy több hónapig kell próbálkozni...
Vannak olyan genetikai mutációval rendelkező nők, (igaz, nagyon kevesen) akiknél sajnos nem hatásos a fogamzásgátló tabletta, de erre csak pár éve derült fény, és a szakorvosok többsége sem tud róla.
Rágd bele magad a témába, és kombinálj több módszert. Sokaknak beválik a spirál, van már olyan, amit nem szült nőknek is fel lehet tenni. Egy normális, nyitott gondolkodású nőgyógyászt keress, aki segít az igényeidnek megfelelőt választani, és nem futószalagon kezel.
Illetve ha végleges a döntésed, hogy nem akarsz szülni, akkor érdemes fontolóra venni a sterilizációt. Itthon sajnos 40 éves életkor alatt csak spéci esetekben csinálják meg gyerekteleneknek, de pl. Szlovákiában vannak olyan klinikák, amik magyar páciensekre szakosodtak. Érdemes rá spórolni, 3-4 év alatt megtérül a költsége.
A kérdésedre válaszolva: igen, tesznek fel tágítót, de még ugyanaz a személy sem mindig ugyanúgy éli meg, így reménykedhetsz, hogy most nem lesz olyan fájdalmas.
Kitartás, túl leszel rajta!
“ hozzád hasonló”
Hol írtam azt hogy te írtad? 🤦♀️ Ez már fáj. De köszönöm az összes választ:)
Igen, tesznek fel.
A jótanácsot pedig elmondták előttem: normálisan kellene védekezni.
Tablettaváltásnál mondjuk betartani a szabályokat, amik amúgy le vannak írva a betegtájékoztatóban, és akkor gyógyszerváltásnál sem leszel terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!