Hogyan zajlik maga az abortusz? Szültem már egy gyereket, ezért reggel kell bemennem, felkerülök az osztályra, onnan tovább mi fog történni?
Saját hálóingben lesz a műtét vagy kapok ruhát? Altatás előtt le kell vennem a bugyim? Az altatásból a szobámban ébredek fel, tesznek alám valamit, vagy elő kell készítenem a bugyimat betéttel?
Sok sok kérdőjel van bennem..
Vigyél saját hálóinget, az a biztos, nálunk pl. abban kell lenni. Ha meg mégis kapsz kórházit, akkor felveszed. A bugyit nyilván le kell vetni, mivel nőgyógyászati műtét, bugyin keresztül kicsit macerás. Az meg nem túl elvárható, hogy majd altatva a műtősfiú vagy az orvos vetkőztessen.
Mivel még félig alszol, mikor kivisznek, tesznek alád lepedőt, nem öltöztetnek fel. Ha felébredsz, felveszed a bugyid.
Sajat haloing
Igen le kell venni s bugyit
Nem, bent ebresztenek, de nem igazan fogsz ra emlekezni. Az emberek 99% azonnal vissza alszok es csak kesobb ebred rendesen fel.
Tesznek alad
Majd ha fel tudsz kelni szedules nelkul zuhanyozz le
Betetes bugyi utana mehet
Ha nem lazasodaz be aznap hazamehetsz - kiserovel csak!
Szia reggel bemész kapsz egy tágítót. A műtöbe én saját lábon mentem bugyi hálóing papucs.
Ott papucs,bugyi le felfekszel egy "ágyra"lábakat fel és szétt.
Lekötözik a labad és az egyik kezed mert alvas közbe leeshet.
Elalszól. .
Kb a szobában kelsz egy nagy lepedőbe becsavarva . Amikor lehet felállsz bugyi,betét és öltözhetsz. Positörlöt vigyél h attörőld magad utána.
Kb 2-3ora múlva mehetsz haza a zarójelentéssel.
Elméletileg most otthoni ruha nem ajánlatos. Már humánusabb az abortusz, mint régen volt! Az alsóneműt le kell venni, és nem kell az alsóneműt elkészíteni. Jobban jársz, ha anélkül leszel. Én azt javaslom, hogy a gyógyszertárban kapható papírvattát vegyél, és otthon vág fel méretre! Nagyobbra, mint egy hagyományos betét nagysága.
Az ágyadban fogsz ébredni. Remélem, hogy nem pofonokkal ébresztenek majd!
Kérdezz bátran, én segítek, ha tudok!
Nekem nem mondták konkrétan meddig ne kb 2-3 hétig kerültem az ülőfürdőt.
5 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!