Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan tarthatunk ott a 21....

Hogyan tarthatunk ott a 21. században, hogy egyeseknek baja van az abortusszal?

Figyelt kérdés

Az előbb néztem meg ezt a videót:

[link]

Ajánlom minden abortuszellenesnek, ez talán majd felnyitja a szemüket, hogy mennyire elmaradt nézeteket vallanak.

Férfiként felháborít, hogy egyesek bele akarnak szólni abba, hogy a nők miként döntsenek a testük felett. Tudomásul kell venni azt, hogy a nő az, aki végigmegy a terhesség 9 hónapján, ő az, aki ki is hordja a gyereket. Neki van joga eldönteni azt, hogy ezt vállalja-e az egészet, vagy sem.

Maximum annak a férfinak lehet beleszólása az ügybe, akitől teherbe esett, de ő sem kényszerítheti szülesre a nőt, ha ő nem akar szülni!

Nem kétséges számomra, hogy a keresztény propaganda van az esetek többségében a háttérben, amikor abortuszellenességről van szó, ami taszít, hogy rá akarják erőltetni a nézeteiket másokra.

2021. okt. 10. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen a 6-7 hónap után már nincs (ez a helyes) nem is értem hogy lehet valaki szellemileg annyira kuka hogy ezen túl is legalizálná.
2021. okt. 10. 12:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Addig kell akkor intézni a dolgokat, míg opció. Ha meg nem, akkor marad az a módszer, ami van. Az is erkölcstelenség, ha valakit szülésre kényszerítenek.

De, csakhogy tisztázzuk:

Én ebben a topikban nem a putirs romákról beszélek, hanem a normális emberekről (ami természetesen lehet roma származású is). Azokról van szó, akiknél tényleg csak "becsúszik" a dolog, esetleg nemi erőszak történt velük.

Vajon egy megerőszakolt 13 éves lányt lehet arra kényszeríteni, hogy hordja ki a megerőszakoló gyerekét, ha nem akarja!?

2021. okt. 10. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok abortuszellenes, ha nincs más lehetőség, hát ez van, kész.

De a 21. században hogyan tarthatunk ott, hogy valaki képtelen védekezni? Minden sarkon elérhető valamelyik módszerhez szükséges eszköz...

2021. okt. 10. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Úgy tarthatunk ott, hogy mindenkinek joga van a saját néhőpontjához, véleményéhez.

Én mondjuk pont nem vagyok abortuszellenes, de sok kérdésben konzervatív nézőpontot támogatok. Hogy miért? Mert számomra ez a szimpatikus, elfogadható.

2021. okt. 10. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

Abortuszellenesek érvei: magzat, magzat, magzat.. gyilkos,gyilkos gyilkos...

Mit vársz az ilyenektől?

2021. okt. 10. 16:11
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem az abortusszal van bajuk hanem azzal hogy a nők kijottek a konyhából, elementek munkába és azt mondták a férjüknek "kapd be nem vagyok a csicskád"

Ezt ők sosem fogják feldolgozni. Csak manapság azt mondani hogy nőnek otthon helye kínos. Igy kénytelenek inderektbe a magzat mögé bújva támadni.

2021. okt. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!