Mi a teendő ilyenkor?
Az utolsó együttlét óta eltelt 4 és fél hét, lassan 5 hét, azóta megjött már egyszer a menstruációm és elment most szeptember 14-15.-én. Tegnap csináltam terhességi tesztet, negatív lett, de valaki azt írta hogy még korai volt tesztet csinálni most akkor mit csináljak? Mikor csináljak terhességi tesztet? Egyáltalán nem tudom hogy mit kell és hogy kell csinálni, a szüleimnek nem szólhatok, nagyon szigorúak nem szabad megtudják.
És 18 éven aluliak számára ingyenes az abortusz igaz?
Kérlek ne szóljatok le
Ahogy az első is írta, ha megjött, és közel 5 hete volt az utolsó aktus, akkor nem vagy terhes. 2-3 nap múlva csinálhatsz még egy tesztet reggeli első, koncentrált vizeletből, hogy megnyugodj teljesen.
Legközelebb pedig védekezzetek a szex elejétől a végéig. Ugye te is akartad az aktust..? Csak azért jutott eszembe ez a kérdés, mert egy hónapja nem volt semmi, és ennyire félsz a szüleid reakciójától..
Hány éves vagy?
5 hét után már a legócskább teszt is kimutatná, ha terhes vagy.
Ha meg abortuszig jutnál, (most nem fogsz) mivel 18 alatt vagy nem tudod megkerülni a szüleidet, ugyhogy védekezz rendesen inkább, és minden gond megoldva.
6,Kérlek ne szóljatok le
ennyire nehéz volt visszatartani? eddig senki nem szólta le..bunkó
5 hét után kimutatná a teszt.Nem vagy terhes.Szerencséd volt ezúttal.
Ne kísértsd a sorsot hanem inkább menj el nőgyógyászhoz a legközelebbi SZtk-ba és írass fel fogamzásgátlót és megszűnik ez a probléma.
Így anyukádék se lesznek idegesek és neked sem kell titkolózni előttük és teszteket csinálni.Háziorvos is felírja ha voltál a nőgyógyásznál és felírta a gyógyszert.Nálam így volt.Meg volt a javaslat a nőgyógyásztól,ezt elvittem a háziorvosomhoz és aztán e-receptben mindig fel is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!