Abortusz csak a saját megyédben végezhető?
Figyelt kérdés
Nem kívánt terhes vagyok. Hajdú Bihar megyében van alapból a lakcímem, viszont Komárom megyében dolgozom és itt is élek. Itt valóban nem végeznek rajtam abortuszt mert más a körzetem a lakcímem szerint?
Ha ez valóban ígyvan akkor hogy lehetne megoldani hogy akkor is itt végezzék el?
2021. szept. 19. 19:03
2/7 anonim válasza:
Nekem elvégezték más megyében. Ideiglenes lakcím kellett hozzá, de a koliban azt kijártam könnyen, nem is kérdezték miért kell, adták a papírt azonnal.
3/7 anonim válasza:
A kórház nem köteles területen kívüli betegeket ellátni, a kórház döntése, hogy megteszi vagy sem.
Vagy bejelentkezel ideiglenes lakcímre/tartózkodási helyre oda, ahol el akarod végeztetni, vagy esetleg a kórházigazgatóhoz fordulsz, hogy engedélyezze.
4/7 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyász azt mondta ott csináltatom, ahol akarom.
A családsegítőben is megkérdezik hol akarod elvégeztetni. Szóval biztos lehet más helyen, csak egyeztetni kell, a családsegítő biztos segít elintézni.
5/7 anonim válasza:
Én Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe vagyok bejelentve, ott van a háziorvosom is, és több budapesti kórházba is volt abortuszom és sose volt baj h nincs budapesti címem.
6/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!