Az alkalmi partnerem magánúton fogja megcsináltatni az abortuszt ami jóval drágább mint “sima” úton. Felajánlottam hogy én szeretném mindenképpen fizetni az egészet mert sajnos másban nem nagyon tudok ebben segíteni. Ő viszont nem akarja elfogadni és mindenáron ő akarja saját magának fizetni. De nekem akkor lenne nyugodt a lelkiismeretem ha én fizethetném. Mit csináljak?
Nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha elfogadja elfogadja, ha nem, nem. Egy ponton túl kár erőltetni.
Egyébként felesben elvileg, mert egyikőtök sem védekezett.
2021. szept. 5. 11:54
2/12 anonim válasza:
Nyilván ideális esetben felesben fizetik, de ha ő nem akarja, nehez lesz megoldani. Amúgy magán úton nincs abortusz, lévén komoly engedélyekhez van kötve
2021. szept. 5. 12:24
3/12 A kérdező kommentje:
Magánkórházakban van abortusz.
2021. szept. 5. 12:25
4/12 anonim válasza:
Van hat, de ahhoz is a hivatalos utat kell bejárni és az abortusz hivatalos díját befizetni. Hogy a kórház ehhez mennyi pluszt tesz, az már más kérdés.
2021. szept. 5. 12:27
5/12 anonim válasza:
Örülök neki, hogy így gondolkodsz. Sajnos sok olyanról hallani, hogy ilyenkor a férfi simán lelép. Követendő példa vagy.
Viszont elengedheted a dolgot. Te felajánlottad, hogy kifizeted, ő köszönte szépen, de nemet mondott rá. Ennyi volt az anyagi felelősséged. Ha segíteni akarsz neki, akkor esetleg ajánld fel, hogy elmész vele, hogy fogod a kezét, hogy ha beszélgetni szeretne a témáról, akkor nyugodtan hívjon fel, ilyesmi. Aztán ha erre is nemet mond, akkor ennyi, nem kell tovább rágódni magad.
38N
2021. szept. 5. 13:30
6/12 anonim válasza:
Sterintem a legkorrektebb ha felesben van fizetve. Igazából ha nem akarja akkor nem sok mindent tehetsz.
Max felajánlanám mégegyszer h felesben fizessünk, de ennyi
2021. szept. 5. 13:35
7/12 anonim válasza:
korrekt toled hogy felajanlottad, de ha nem akarja elfogadni, nem kell eroltetni... arra viszont vigyazz, nehogy megse vetesse el, es par ev mulva beallitson hozzad kovetelve a gyerektartast... ajanld fel hogy elkisered a beavatkozasra, ugyis segiteni kell neki a mutet utan, hazavinni stb
2021. szept. 5. 13:37
8/12 anonim válasza:
Szerintem egyik nő sem azt akarná, hogy egy nőgyógyászati beavatkozás után az alkalmi partnere segítsen neki és vigye haza...
2021. szept. 5. 18:12
9/12 anonim válasza:
Mondjuk az alkalmi partner eleve nem szokott tudni magáról az eseményről sem, 8. Itt valami más a felállás.
2021. szept. 5. 18:15
10/12 anonim válasza:
Hagyd a penzt az asztalon amikor segítesz neki felepulni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!