Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Volt már abortuszod? Ha igen...

Volt már abortuszod? Ha igen miért? Megbántad?

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

Volt, mert gyógyszer szedés ellenére is sikerült teherbe esnem, de nem akartunk gyereket, sem akkor, sem most.

Ja és nem, véletlenül sem mindenki számára ajándék egy gyerek a házasságában, ugyanis hihetetlen meglepő módon nagyon sokan nem akarnak gyereket. Nekik aztán minden, csak nem ajándék egy gyerek, főleg ha csak “becsúszott”. Nekünk pl sokkal inkább volt átok, semmint áldás meg ajándék.

Az ajándéknak amúgy éppen az a lényege, hogy OPCIONÁLIS, ergo visszautasíthatom, ha nem akarom, erre való az abortusz.

2021. aug. 8. 22:52
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

Volt, nem bántam meg. Nem voltak meg még a körülmenyek, mi sem álltunk készen.

Nem védekeztünk, szóval a mi hibánk volt. Húú most lehet sz.rrá szidni xD

6os remélem dupla óvszert húztok, meg még felrakatsz egy spirált is. Lol.

Amúgy bármilyen hihetetlen neked, rohadt sokan esnek teherbe gyógyszer mellett.

2021. aug. 9. 10:34
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Igen, mert nem akarok még gyereket. Nem bántam meg.
2021. aug. 10. 08:10
 14/20 anonim válasza:
93%

Volt.

Érdekes mert mindig azt gondoltam, hogyha becsúszna egy baba nem lenne szívem elvetetni.

Aztán megtörtént. Nem éreztem, hogy szeretném azt a babát, kb 3 hónapja voltunk együtt az exemmel meg pont előléptettek...

Egyébként azóta sem érzem azt, hogy képes lennék felnevelni egy gyereket, pedig előtte minden vágyam volt.

2021. aug. 12. 09:24
 15/20 anonim ***** válasza:
25%

Volt. Anyám nyomására. Akkor hagytam ott az exemet.

Közölte vagy elvetettem, vagy mehetek ki az utcára a másik porontyommal együtt.(akkor volt 2 éves a kicsim).

Nagyon megbántam, azóta sem jutottam túl rajta, pedig már 6 éve.

Minden kapcsolatomra rányomja a bélyegét.

2021. aug. 17. 11:41
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
35 éves vagyok. Még nem volt. Védekezünk a férjemmel, de ha véletlen becsúszna egy terhesség, elvetetném, és megkönnyebbülnék, sose bánnám meg, egyszerűen azért mert nem akarunk soha gyereket.
2021. aug. 17. 15:43
 17/20 anonim ***** válasza:
14%

Undorító jellemre vall, ha valaki ‘XD’-vel illeti a szituációt, amelyben egy életet kioltott. És még leírja nagy vidáman hogy nem védekeztek...

Tudjátok hányadék dolog az abortusz, mert ha már volt eszetek gumi nélkül dugni, legyen eszetek azt az életet a világra hozni.

Remélem itthon is betiltják az abortuszt.

Nekem nem volt sosem és nem is lesz, mert amikor nem akarunk babát, akkor teszünk róla hogy ne is történjen baleset.

Komolyan olyan bazi bonyolult? Mikor ma már van vagy 20féle védekezési mód.

Ez a véleményem, az nem igazi nő aki képes kikapartatni a magzatot, hiszen egy anyának az első pillanattól kötődnie kell a gyerekéhez. A szememben aki ilyet tesz az nemhogy nem nő, de nem is ember.

Természetesen kivétel az ha amúgy is élettel összeegyeztethetetlen beteg lenne szegény baba.

Úgyhogy csak legyen ilyen indítvànyozás itthon hogy betiltsák az abortuszt, lelkesen támogatom sok más normálisan gondolkodó nőtársammal együtt.

Ha nem kell gyerek, ne szexeljél felelőtlenül ;)

2021. aug. 27. 17:22
 18/20 anonim válasza:
73%

17 es utolso,

Ha már felelőtlenségből lett az a gyerek akkor legyen is fel nevelve ilyen szülők által? Te meg vagy veszve? Mar ne haragudj DE!

“Felelőtlenségeket halmozni sorban valóban a legjobb megoldás” ,mert te konkretan ezt irtad le, pedig ha nem olyanok az életkörülmények, és a helyzet már így alakult, lehet “menteni a menthetőt”, megszülni a felelőtlenség én úgy gondolom aztán meg ha szenvednie kell a gyereknek kulonbozo okokbol kifolyolag meg nélkülöznie ( az apja lelepett, eheznek ,nincs penzuk, nincs hova menniuk haza, az anya nem all keszen tisztessegesen felnevelni lelkileg mert meg nem tervezte, csak becsuszott baba ugye) akkor meg mi van?

A 21. században élünk, és egy nőnek JOGA VAN nem megtartani ha nem szeretné kulinbozo okokbol kifolyolag, de legyen ez bármi, nincs joga senkinek itelkezni egy ilyen szituacioban. És egy ilyen döntésnél is nő marad a nő ,meg ember is, ne szorakozz mar.

Például akkor a nemi erőszakból születendő gyerekeket is meg kell szülni szerinted?

Hat el kell hogy keserítselek, de nem fogják betiltani az abortuszt itthon sem, mert egy nő szabadon rendelkezhet a teste felett.

Ha te is hasonlo helyzetbe kerülnél valószínű nem lennél ilyen csőlátású.

Szerintem más szemszögből is lehet nézni a dolgokat, ajánlom figyelmedbe is :)

2021. aug. 29. 16:16
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

Pontosan 1 éve tudtam meg, hogy terhes vagyok, és október 1-én volt a műtét. Egy éjszakás kaland volt, elszakadt a gumi és a ciklusom szerint nem írt fel sos tablettát a doki. ( az ő hibája volt )

Nem bántam meg, de sokszor elgondolkodok, hogy most lenne egy fél éves gyerekem...

2021. aug. 30. 00:51
 20/20 anonim ***** válasza:
77%

17 Szerintem meg a te beteg fajtádnál kevesebb undorítóbb van kerek e földön. Az én szememben pont az ilyen magzatfanatikus, minden nőnek kötődnie kell a nulladik perctől az embriójához, mert ilyen az igazi nő és igen is ha akarja, ha nem, meg kell szülje egyedeket nem nevezném embernek se. Ettől még tán egy állat is intelligensebb.

Senki nem attól lesz igazi nő, hogy törvényszerűen kötődik egy fejletlen sejthalmazhoz, főleg ha a háta közepére sem kívánja, ilyet max valamiféle debil ember gondol, lévén hogy rengetegen vannak, akik egyáltalán nem akarnak gyereket. Ők nem fognak sem akkor, sem később kötődni, ez van. Ettől még semmivel sem lesz kevesebb senkitől, főleg nem olyan elvakult, szűklátókörű egyedektől, mint te!

Semmi közöd ahhoz, hogy ki miért es miért nem vállal felelősséget a saját méheddel foglalkozhatsz, máséban semmi keresnivalód, sem beleszólnivalód nincs. Megnyugodhatsz, nem fogják betiltani idehaza az abortuszt, szerencsére nem a középkorban vagyunk, ezt úgy sem merik meglépni, plusz úgyis mindenki megoldaná “fű alatt”, óriási tévedés, ha azt hiszed ettől majd kevesebb abortusz lesz. Persze. De biztos sokkal jobb lenne, ha olyan nők szülnének, akiknek egyetlen porcikájuk sem vágyik gyerekre. Rám próbálnának meg rámerőszakolni egy nem kívánt gyereket, az biztos hogy nem tartanék be semmilyen előírást, nem tenném le a cigit, nem kerülném az alkoholt sem mást, ami köztudottan karos a magzatra. Azt hiszed ez jobb lenne? Egy nő két dologért tesz meg bármit: azért, hogy legyen gyereke és azért, hogy ne legyen!

Törődj a saját életeddel, az abortusz mindenki magánügye! És nem, a magzatnak nincs önálló teste, ő 100%-ig a nőtől függ, nincsenek kifejlett szervei, a méhén kívül totálisan életképtelen, azért marad csak életben, mert tőle vonja el a szükséges tápanyagokat stb, úgyhogy elég egyértelmű, hogy a nőé a döntő szó, tetszik, nem tetszik ez van. Amíg a nő által képes egyáltalán létezni, addig ő fog dönteni, pont.

2021. aug. 30. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!