Normális, hogy 5 év elteltével is kínoz az abortusz gondolata? És végig élem folyamatosan azt a napot?
Egyrészt nem normális, másrészt igen.
(Lehet ennyi idő elteltével nem ártana egy szakember.)
Egyháznál is van gyászfeldolgozó segítő (szociális nővér.) Leginkább a római katolikusok foglalkoznak az abortusz témakörével, oda is el tudsz menni.
Felkeresheted valamelyik plébániát és ott tudsz beszélni a plébánossal, vagy akár a káplánnal. A szerzetesrendeket sem érdemes kihagyni.
Volt egy olyan kiírás plakáton hogy "Ne félj, nem ítéllek el!" Ezt az abortusz témakörében olvastam.
Esetleg a terhességi válságtanácsadó - annyit tudok, hogy a Nagymező utcában van Budapesten, de a házszámra már nem emlékszem. Biblia alapú gyászfeldolgozást tartottak, nekem nagyon használt (nem volt még abortuszom, csak esemény utáni tablettám életemben.)
Van egy nagyon jó film, minden benne van.
NEM TERVEZETT
(UNPLANNED)
Igaz történet Abby Johnson életéről, aki egy abortuszklinikán dolgozott, míg egy nap személyesen is tanúja volt egy műtétnek, ami mindent megváltoztatott.
Tisztelt Kérdező!
Elégedett vagy a válaszokkal? Melyik leírás volt a leginkább megnyugtató számodra?
5-ös válaszoló voltam.
Tartok tőle.
Ez ellen sokat nem tehetsz - de egyet igen:
Tanulsz belőle, hogy soha többet ne forduljon, ne fordulhasson elő.
Talán, (biztosan) ha lesz kívánt babád, ő segít túlélni és célt ad az életednek. Az ő élete, felnevelése ad majd egyfajta feloldozást, és talán megbocsájtasz magadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!