Mi a helyes út, mit tennél a helyemben?
3 gyermek édesanyja vagyok. Mindegyik tervezett, nem véletlen gyümölcs.
Sosem voltunk még ilyen helyzetben.
Együttlét közben kiszakadt az óvszer. Másnap azonnal irattam esemény utáni tablettát, délután 1kor be is vettem. De sajnos nem segített, pozitívat teszteltem. Számomra kérdés sem volt, ha már így alakult, nyilván megszerettem volna tartani amit a párommal közöltem is de kezdettől fogva ő a másik iranyba hajlott.
Nem terveztünk már gyermeket, 3 szobánk van, mar igy is kinottuk magunkat. De nagyon faj a lelkemnek a gondolat is, hogy elvegyek egy kis életet..
Sok minden ok mellette es ellene szól.. Gondolok itt az egyre nehezebb anyagi létre, a covidra.. Voltam orvosnal aki megallapitotta a terhesseget es inditvanyoztuk a terhesség megszakítást, de en ezt magamban még mindig nem tudtam lerendezni.. Nagyon nehéz. 3 gyermek.. Igy is sokszor nehéz velük de ugyanakkor annyira jó gyerekek.. De azért elfaradtam már.. Meg egy gyerkőc? A mai világba.. Őszintén.. Te mit tennél?
31
Jesszus, komolyan mondod, hogy HAT gyereket szültél?!
Mazochista...
Ha én nem akarnám és a páromra hivatkoznek, a kérdésem felesleges lenne és nem írtam volna ki :)
Tegnap voltam a vedononel ahova ilyenkor kötelezőenenni kell.
Azt kérdezte, mi kellene ahhoz, hogy megtartsam a babát.
Azt válaszoltam, hogy a párom kerek perec őszintén mondja, hogy látom, hogy mennyire szeretnéd, tartsuk meg
.
Tegnap miután kilelkiztem maga neki, mondtam, hogy en is tudom, hogy már sokan vagyunk es en is elfaradtam már.. De nem tudom, ha most ilyen gyotrodesbe vagyok, mi lesz azután amikor megteszem.. Nem tudom..
Ez borzasztóan nehéz.. Tényleg..
Van egy nagyon jó film, minden benne van.
NEM TERVEZETT
(UNPLANNED)
Igaz történet Abby Johnson életéről, aki egy abortuszklinikán dolgozott, míg egy nap személyesen is tanúja volt egy műtétnek, ami mindent megváltoztatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!