Abortusztabletta?!
Romániaban legális és a nőgyógyászok írják fel. Sokkal jobb módszer nem kell annyit várni és ilyen olyan pszichológus miegymás beveszed aztán kész.
Nőgyógyász mellett gyakorlatoztam és tőle kérdeztem, hogy sokkal jobb módszer mint a kaparás. Kevesebb a sérülés a méhben stb.
Egy pár hetes terhesség megállapítása után is egyből felírják nincs akkora hiszti körülötte.
13-as
Azért a hülyeséget tegyük félre
10.ha minden rendben, akkor persze, hogy jobb..
Viszont covid idejéén én nem kockáztatnék.. sokszor ömlő vérrel se látnak el.
Jobb a szabályosan követni a rendszert..
Vegyi fegyver???😂 Azért túlzásokba ne essünk már, jesszus!
Mi a fenéért nem lehet felfogni és elfogadni, hogy valaki abortuszra fog menni?! Miért kellene tök feleslegesen alávetnie magát 9 hónapnyi kellemetlen terhességnek és egy iszonyú fájdalmas szülésnek, kockáztatva a lelki és testi épségét?! Miért kéne kockáztatnia a munkáját, amiből lehet már az elején kiesne, ezáltal pedig a megélhetése kerülne veszélybe? Az ember azért vállalja mindezt be, mert ő maga AKARJA és még azokat is meg szokta viselni, de aki egyáltalán nem is akarja, az minek erőszakolná magára ezt az egészet?? Felfoghatatlan.
Főleg, hogy sokkal nagyobb az esély a terhesség-szülés közbeni halálra, mint mondjuk az első trimeszteres abortusz közbenire, csak a kedves magzatvédők ezt elfelejtik megemlíteni..
Otthon semmiképpen sem alkalmazható, akkor sem, ha legális.
Kórházi körülmények között szokták, mert egyéni, hogy milyen erős görcsöket, vérzést okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!