Abortusz után baba?
Lehetséges abortusz után teherbeesni? Mert rengeteg sztorit hallok hogy az ab után sose lehet majd gyereked vagy csak lombik vagy koraszülött lesz...stb
Ez tényleg igaz? Rizikósabb ilyen szempontból a gyógyszeres abortusz?
Írjatok, ha érintettek vagytok a témában!
Kedves Kérdező! Én a nőgyógyászati osztályon töltöttem le néhány óra gyakorlatot, ott beszélgettünk erről a témáról. Egy elismert nőgyógyász mondta, h nagyobb esély van arra, h munkából hazamenet elüt egy kocsi, mint h egy abortusz miatt olyan komplikáció lépjen fel, h ne lehessen az adott nőnek többet babája utána.
Ott szemtanúja voltam egy esetnek, amikor jött be az osztályra egy fiatal lány, sose felejtem el, annyira zokogott. Erős vérzés miatt vettük fel az osztályra. Zokogva, könnyek között mesélte, h terhes lett, de nagyon nem akarta, h "kaparják", ezért 150 000 ft-ért hozatott Ausztriából olyan tablettát, ami vetélést okoz. A baba el is ment, de a vérzés nem maradt abba, így mehetett sajnos a műtőasztalra, ráadásul rengeteg vért is veszített. Ugyan az lett a befelyezése, amit annyira nem akart. Nem véletlenül van nálunk betiltva. Bárhogy is döntessz, jól gondold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!