Aki abortuszra megy, miért nem adományozza el inkább az embriót?
Így legalább valami esélye mégis csak marad, állítólag várólista van az embriókra? Gondolom egy ilyen műtét nem sokkal nagyobb beavatkozás, mint maga az abortusz, nem?
Csak érdeklődöm, nem néztem utána alaposabban a témának még, és nem akarok lenézni, megfeddni stb. sem senkit, úgyhogy nem kérek a bunkó beszólásokból, és a kioktatásból, köszönöm.
3, Na és attól függetleül, hogy "lehet" vagy "kéne" védekezni, az mit változtat a végeredményen? Ha van egy nem kívánt terhesség, akkor azért szüljék meg és azért kínlódjon fizikailag és lelkileg az az elhanyagolt gyerek, vagy azért nevelje az állam a te adódból egy lelkibeteg munkakerülőnek mert lehet védekezni is???
Ha nem jókor és jó helyre megy a gyerek el kell vetetni és pont.
És az itteni abortuszellenesek úgyse fondolnak bele, de azok a hosszú várólisták épp azért olyan hosszúak, mert az állami gondozott gyerekek 90%-a nem kell senkinek, a 10%ékért megy a verseny. Mindenki tökéletes árja újszülöttet akar, már egy 2-3 éves se nagyon kell, arról nem is beszélve hogy aki felelőtlenül esik teherbe és nem is akarja a gyereket, az nyílván a terhessége alatt se lesz minta kismama, dohányzás,alkohol, drogok, nem megfelelő táplálkozás, kihagyott viszgálatok, ezek mind ahhoz vezetnek higy mentálisan visszamaradott, vagy fizikailag beteges lesz az ilyen gyerekek nagy része, ergo senkinek nem fognak kelleni.
A baj inkább az, hogy 1 !!!!! Azaz EGYETLEN EGY, nevenincs oldalról származó szemét cikk alapján már kérdést írsz ki, már elhiszed, már hatással van rád, mindössze 1! olvasás után!!! És mindez úgy hogy csak átfutottál rajta, el se olvastad rendesen, és már számon kérsz embereket az alapján!!!
Ha nem olvasod félre és tényleg az van odaírva, akkor mi bizonyízja, hogy ez a szr blog igazat ír és hiteles ??? Szándékos, befolyásoló célú propagandáról még nem hallottál?? Vagy úgy általában mpnd neked valamit a propaganda szó?
Még régebben olvastam egy sztorit, amit már biztos nem találok meg, hogy belinkeljem, de nagyvonalakban : egy angol nyelvű facebook oldal valósággal démonizálta a tetovált anyukákat, és arról posztolt folyton, hogy milyen szörnyű következményei vannak ha egy terhes nő tetováltatja magát. És egyszer kiraktak néhány elrettentő horrorfotók egy borzalmas állapotban lévő kisfiúról, aki olyan volt mintha vagy a bőre felső rétege, a hámréteg nélkül született volna, vagy ha egy az egyben lenyúzták volna a bőrét vagy mintha savban fürdették volna meg. Érted, iszonyatos. És az oldal azt írta, hogy ez annak az eredménye, mert az anyja tetováltatta magát a terhessége alatt. A kommentelők habzó szájjal vagdalkóztak, aztán jelentkezett a kisfiú anyukája. Felháborította, hogy ilyen oldalon látta viszont a kisfia képeit, ugyanis a kisfiúnál ez egy veleszületett rendellenés volt, egy ritka bőrbetegség. Aminek egyébként semmi köze ahhoz, hogy a gyerek anyjának van-e tetoválása vagy mikor készült a tetoválása, mellesleg a kisfiú anyjukájának egyáltalán nem is volt egy tetoválása sem. A facebook és instagramm oldalán osztotta meg a küzdelmüket a betegséggel, a kisfiú állapotát és fejlődését. Innen lopták le az engedélye és tudta nélkül a anyukatetkó-ellenesek a képeket és kirakták a saját oldalukra. Vagyis tudták, hogy mi a helyzet valójában a kisfiúval, tudták hogy köze nincs az ő "ügyükhöz", mégis felhasználták a propagandájukhoz, ergo hazudtak a követőiknek és a szimpatizánsaiknak. És ha belegondolsz lehet hogy valakit éppen ezek a képet győztek meg arról, hogy elleneznie kell a terhes nők tetoválását. Pedig ez egy pofátlan hazugság volt, csak ugye sokan nem láttak, nem hallottak, nem gondoltak csak elborult aggyal azitkozódtak miután meglátták a szenvedő gyerekről készült képeket. Fel se merült senkiben hogy utáa kéne nézni jobban a dolgoknak, nem csont nélkül bedőlni egy facebook oldalnak, amit BÁRKI csinálhat és BÁRMIT kiposztolhat. Így van ez a blogokkal és egyéb kétes eredetű webhelyekkel.
Ha ezt pl.a WHO oldalán olvastad volna, azt mondom oké, de egy így.... Elég ciki.
Szabad tudni hány éves vagy?
17)
Ezt írtam ki a kérdésem második részében, szóval ne hazudozz, hogy én bárkit is "számon kérnék":
"Csak érdeklődöm, nem néztem utána alaposabban a témának még, és nem akarok lenézni, megfeddni stb. sem senkit, úgyhogy nem kérek a bunkó beszólásokból, és a kioktatásból, köszönöm."
Nekem még nem esett le, hogy ez egy olyan oldal lenne, ahol csak olyan témákkal kapcsolatban tehetsz fel kérdéseket, amit már nagyon alaposan körüljártál, és csakis hiteles forrásokat vettél ehhez igénybe. Van itt minden. Felkeltette az érdeklődésemet, rákérdeztem ezen az oldalon, elég hamar kiderült, hogy félrenéztem, nyugodjál már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!