Melyik állatmenhelynek adományozzak?
Figyelt kérdés
Karácsony előtt lehetőségeimhez mérten szeretnék egy kisebb összeget egy állatmenhelynek adományozni. Olyan helyre adnám legszívesebben az ország bármely pontján, akik a leginkább rászorulnak, de nem tudják hallatni a hangjukat (nincs pénzük Facebook kampányokra, figyelemfelkeltő weboldalra stb.) Tudnátok ilyet ajánlani? Köszönöm!2018. dec. 4. 15:23
2/11 anonim válasza:
Add annak, akik csak szegény drága Fülöp kutya miatt lettek “híresek” de azóta megint semmi hír róluk. Ők csak csendben mentenek, végzik a dolgukat.
4/11 anonim válasza:
Én mindenféleképpen kisebb menhelyeknek adnék. Rájuk tényleg mindig lehet számítani, tisztességgel végzik a munkájukat. És persze sokkal kevesebb a támogatójuk.
Pl.: Befogad-lak Törökszentmiklóson, Szolnok városi állatotthon, akiket én ismerek és adományozok is nekik.
5/11 anonim válasza:
Csongrád megyei Csellengők. Egyedül csinálja a csaj 25-30 kutyával, több, mint 700 ezer forintos adóssággal, kevés gazdisodással.
7/11 anonim válasza:
Állatbarát Alapítvány (Nyíregyháza)
Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány (Sátoraljaújhely)
Manduláshegyi Kutyaotthon (Sárospatak)
De igazából szerintem minden vidéken lévő menhelyre igaz ez. :) De én csak őket ismerem közelebbről.
8/11 anonim válasza:
Állatmentő sereg. Ők nem menhely, de rossz sorsú állatokat mentenek.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget! Ha tehetném, mindenhová adnék... de sajnos nem tehetem, így muszáj lesz választani. :( Legalább már van honnan!
2018. dec. 5. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!