Aki abortuszra ment, miért nem szülte meg, és adta örökbe inkább a babát?
20 Ezt mondd már azoknak is, akik megfelelő védekezés mellett lettek terhesek, mert olyan is van ám, lévén, hogy nem létezik 100%-os védelem.
Egy nő önrendelkezési joga továbbra sem szűnik meg a szexuális aktussal. Igen, normálisan kéne védekezni, de aki már terhes, annak hiába prédikálsz arról, hogy mit kellett volna tennie, eső után köpönyeg. A jelenlegi helyzete attól még nem fog megoldódni, így szíve-joga utólag dönteni, hogy mit kíván tenni a testével és életével.
Mert nem idióta, azért.
Szuperjó, hogy
- a nő testileg és lelkileg is tönkremegy a terhességben-szülésben
- a gyerek intézménybe kerül - ha nem fogadják örökbe
- a gyerek egy aljadék "családba" kerül, ahol bántalmazzák
Akkor inkább vetessék el sejtcsomó korában és kész.
Eddig 1 gyereket szültem. Terveztük a férjemmel. Már a terhességem se volt könnyű. Magas vérnyomás, vizesedés, szétnyílt hasfal, minek következménye egy enyhe köldöksérv. Majd a szülés. 10 óra vajúdás, gátmetszés és vakuum, de a szülőszobán szó volt még a sürgősségi császárról is, mert a köldökzsinór rátekeredett a pici nyakára. Ráadásul a kórházban összeszedtem egy jó kis húgyúti fertőzést is. A gátsebem nehezen gyógyult, hetekig nem tudtam hosszabb távokat megtenni, mert baromira fájt. Huszonévesen, alapbetegségek nélkül nem hittem, hogy ilyen komplikált lesz kihordani és megszülni a fiam, de megérte.
Kedves kérdező, elhiheted, hogy egy nem kívánt magzat miatt hótziher, hogy be nem vállalnám ezt még egyszer, még egy lottó ötösért sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!