Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Aki abortuszra ment, miért...

Aki abortuszra ment, miért nem szülte meg, és adta örökbe inkább a babát?

Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 02:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%

20 Ezt mondd már azoknak is, akik megfelelő védekezés mellett lettek terhesek, mert olyan is van ám, lévén, hogy nem létezik 100%-os védelem.

Egy nő önrendelkezési joga továbbra sem szűnik meg a szexuális aktussal. Igen, normálisan kéne védekezni, de aki már terhes, annak hiába prédikálsz arról, hogy mit kellett volna tennie, eső után köpönyeg. A jelenlegi helyzete attól még nem fog megoldódni, így szíve-joga utólag dönteni, hogy mit kíván tenni a testével és életével.

2021. márc. 23. 14:55
 22/27 anonim ***** válasza:
84%
#20 "Gondolkodni hogy mi legyen előtte kellene." - nagyon okosat mondtál... miért, azt hiszed, hogy a legtöbb ember nem gondolja meg előre, hogy milyen körülmények között vállalna gyereket? Aztán, ha nem olyan helyzetben lesz terhes, akkor jön az abortusz, mint kisebbik rossz.
2021. márc. 23. 19:13
 23/27 anonim ***** válasza:
80%

Mert nem idióta, azért.

Szuperjó, hogy

- a nő testileg és lelkileg is tönkremegy a terhességben-szülésben

- a gyerek intézménybe kerül - ha nem fogadják örökbe

- a gyerek egy aljadék "családba" kerül, ahol bántalmazzák

Akkor inkább vetessék el sejtcsomó korában és kész.

2021. márc. 26. 18:48
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
Az aljadék családot mondjuk nem hiszem, elég alapos vizsgálaton mennek át az örökbe fogadó szülők, de a többi jogos.
2021. márc. 27. 04:56
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 1 gyereket szültem. Terveztük a férjemmel. Már a terhességem se volt könnyű. Magas vérnyomás, vizesedés, szétnyílt hasfal, minek következménye egy enyhe köldöksérv. Majd a szülés. 10 óra vajúdás, gátmetszés és vakuum, de a szülőszobán szó volt még a sürgősségi császárról is, mert a köldökzsinór rátekeredett a pici nyakára. Ráadásul a kórházban összeszedtem egy jó kis húgyúti fertőzést is. A gátsebem nehezen gyógyult, hetekig nem tudtam hosszabb távokat megtenni, mert baromira fájt. Huszonévesen, alapbetegségek nélkül nem hittem, hogy ilyen komplikált lesz kihordani és megszülni a fiam, de megérte.

Kedves kérdező, elhiheted, hogy egy nem kívánt magzat miatt hótziher, hogy be nem vállalnám ezt még egyszer, még egy lottó ötösért sem

2021. márc. 27. 09:06
 26/27 anonim ***** válasza:
68%
#25 " elég alapos vizsgálaton mennek át az örökbe fogadó szülők" - ja, csak pont azokat nem zárják ki, akiket ki kellene, mit pl a valláserkölcsöt eröltetőket...
2021. márc. 27. 11:49
 27/27 anonim válasza:
100%
Amint, az előttem lévők kifejtettek, azzal nagyjábból egyetértek, de megfogalmazom én is: 1. Miért szenvedje el azt a 9 hónapot a semmiért, tegye tönkre a testét és az életét. Pláne, ha vakaki egyetemre, dolgozni jár, mennyit kellene kihagynia a terhesség utolsó szakaszában? 2.A terhességét csak észreveszik az ismerősök, úgyhogy nagyon kínos lesz magyarázkodni a szülés után, hogy örökbe adta. Nem is beszélve az áskálódó, pletykás ismerősökről. 3. Szerinted a gyereket hány százalékos eséllyel fogja valaki örökbe fogadni? Nagyon sokan élnek az árvaházban, akiknek se jövőjük, se családjuk. Csak azért élnek, hogy majd diploma híján végezzenek valami alantas munkát. Viszont ha elvetik, az a gyerek meghal, most belemegyek a vallásba is, bűn nélkül, ezáltal azonnal üdvözül.
2021. máj. 1. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!