Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy működik egy abortusz...

Hogy működik egy abortusz mostanában?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki is azt gondolja hogy nem gondolkoztam el a kérdésen, de elgondlkoztam. A párommal gumi mellett lettem terhes, sajnos kiszakadt a gumi. Természetesen elmentünk venni esemény utáni tablettát de így is terhes maradtam, nem kellenek olyan kommentek hogy a tabletta véd, nem véd 100%ban. Mivel még nagyon korai a kapcsolatunk és nem mostanában terveztünk gyereket így ez most igencsak beütött. Nagyon átrágtuk a témát minden oldalról és nem tartanánk meg. Szeretném viszont tudni hogy mivel jár egy abortusz mit kérdez a védőnő, mennyire próbál rábeszélni? Hogy működik az egész műtét stb? Leginkább olyanok válaszát várom akik átestek már ezen vagy a környezetükben átesett már valaki ilyenen.

2021. jan. 12. 02:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

A csaladvedelmishez tenyleg erdemes egy ferfival menni. Minket nem is gyozkodott a no. Szerencsere. 2x amikor visszamentunk, mar nem is kerdezett semmit csak irta a papirokat. A mutet nekem magankorhazban volt, ott mar az elso vizsgalat alatt ki is tuztek a mutet idopontjat. Amugy nagyon kedvesek voltak , segitokeszek. Ez abban a lelkiallapotban iszonyatosan jol esett! Az altatas utan en is sirtam meg ossze-vissza beszeltem, de ez altato miatt volt; szoltak elore h mire szamitsak.

Ha van barmi kerdesed, priviben szivesen valaszolok!

2021. jan. 14. 12:02
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
Meg annyit tudok javasolni, h probald gyorsan intezni az idopontokat, h minel elobb tul legyel rajta. Nekem pl a clearblue 2-3 hetet mutatott, de a nogyogyasznal kiderult h mar 7 hetes (es akkor estem teherbe, amikor menstrualtam) Jobb minel hamarabb tulesni rajta, amig nem erzel semmit abbol, h vki benned eletre kelt.
2021. jan. 14. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!