Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy működik egy abortusz...

Hogy működik egy abortusz mostanában?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki is azt gondolja hogy nem gondolkoztam el a kérdésen, de elgondlkoztam. A párommal gumi mellett lettem terhes, sajnos kiszakadt a gumi. Természetesen elmentünk venni esemény utáni tablettát de így is terhes maradtam, nem kellenek olyan kommentek hogy a tabletta véd, nem véd 100%ban. Mivel még nagyon korai a kapcsolatunk és nem mostanában terveztünk gyereket így ez most igencsak beütött. Nagyon átrágtuk a témát minden oldalról és nem tartanánk meg. Szeretném viszont tudni hogy mivel jár egy abortusz mit kérdez a védőnő, mennyire próbál rábeszélni? Hogy működik az egész műtét stb? Leginkább olyanok válaszát várom akik átestek már ezen vagy a környezetükben átesett már valaki ilyenen.

2021. jan. 12. 02:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%

Sajnálom amin keresztülmész és sajnos nem tudok válaszolni de a procedúrával kapcsolatban.

Annyit viszont tudok, hogy nem a védőnő próbál majd le/rábeszélni, hanem szemét módon kötelező valami pszichológushoz/családsegítőhöz elmenni és ott lenni egy órát, aki próbál lebeszélni majd arról, hogy elvetesd

2021. jan. 12. 05:40
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Először nőgyógyásztól kell egy igazolas, hogy terhes vagy és meg akarod szakítani.

Másodjára időpontot kell kérned egy családvédelmishez (nem családsegítő), aki majd rá akar beszélni, hogy szüld meg. Egyébként nem tolják túl, ha határozott vagy, Te döntesz. Ekkor adnak egy kb 40 ezer körüli csekket, amit be kell fizetned. Majd néhány napon belül a már befizetett csekkel vissza kell menned egy második beszélgetésre a családvédelmishez. Közben intézheted az orvost, akivel szeretnéd elvégeztetni a műtétet. A családvédelmis adni fog egy kitöltött formanyomtatvanyt, mellé a befizetett csekk, ezt fogják kérni a kórházban.

Ha időközben elmegy a baba és ott derül ki, visszafizetik az összeget, de akkor is kell az orvosi beavatkozás.

15 perc lesz a műtét, ha még nem szültél, kapsz egy hüvelytágítót, az lesz a legkellemetlenebb része, a többit altatásban végzik. No meg utána a lelkiek...

2021. jan. 12. 05:58
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

1-es vagyok:

2-es: bocsi, igazad van :) családvédelmi, csak kevertem.

Az viszont szerintem helység válogatja, hogy mennyire akarnak rábeszélni a megtartásra. Van egy ismerősöm, aki 14 évesen teherbe esett felelőtlenség miatt. Neki nagyon lelkiismeretre játszott a nő, hogy igenis tartsa meg. Mikor közölte vele az ismerősöm, hogy ő szeretne továbbtanulni, és a szülői ház szóba se jöhet (bántalmazó, alkoholista apa // anya mély depresszióba a padlón), akkor a családvédelmis vállvonva közölte vele, hogy adja örökbe. És egész beszélgetés alatt kvázi lelki-zsarolással próbálta meggyőzni a 14 éves lányt, aki még azt se tudta ki az apa.

2021. jan. 12. 06:37
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

#3. ezért érdemes firfival menni oda... én simán elküldtem volna az anyjába az ilyen idióta nőszemélyt.

(persze ideális esetben az ember párjával, de ha az nincs képben bármilyen férfi haver megteszi,úgyse tudják ellenőrizni, hogy tőle terhes-e a nő vagy nem...)

2021. jan. 12. 15:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Megyünk a nőgyógyászhoz is hogy biztos jók voltak e a tesztek. Kettőt csináltam mind a kettő pozitív lett.
2021. jan. 12. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Ne akarjátok már eldönteni h a kérdezőnek melyik ajobb megoldás. Ezt mindenki magának tudja.

A családvédelmisnek azt kell kiderítenie hogy valóban el akarod-e vetetni, vagy esetleg kényszerítenek rá, vagy nem tudsz róla h örökbe is lehet adni. Elvileg, hogy aztán a gyakorlatban ezt melyik csinálja így és melyik nem...

2021. jan. 13. 09:03
 7/12 anonim ***** válasza:
8%
3-as - kicsit off - de ugye nem kell sajnálom azt a 14 éves lányt, aki azt sem tudja, ki az apa? Persze máriójuniorronaldoéknál ez a szokás, tudom én. Remélem, a kiscsaj nem tartotta meg.
2021. jan. 13. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

9-es:

De igen, én sajnálom. Egyrészt mindenki követ el hibákat, másrészt nem csak ő itt a hibás. A szülei nyilván nem készítették fel (mert hogy is? két sör között?) az magyar oktatás pedig annyira nem áll készen a szexuális felvilágosításra, hogy komolyan meglepődök ha azt hallom valamelyik iskola beszél róla.

Nyilván egyébként azért is érzek sajnálatot mert a barátnőm. Ismerem őt, tudom, hogy jó ember, és nagyon sokat tanult azóta, az élete teljesen megváltozott és kitőrt a szülői környezetből. És ez nem egy borsódi cigányzsákfaluban történt és nem tette szét a lábát márióknak... de nehogy azt mond, hogy csak a lány hibás ha egy rakat kamasz fiú nem tudja kontrollálni a hormonjait.

2021. jan. 13. 09:41
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
Igen ahogy írták eddig is. 2x kell csaladvedelmishez menni. Aztan orvos . Altató orvoshoz is menni kell. Vérvételre is külön. Kb 2 het alatt meg leszel vele. Ha még nem szültel akkor lamináriat helyeznek fel ami tagitja a mehszajat. Na az k*va fajdalmas volt nekem . :/ azt hittem be pisilek annyira fajt kb. De valakinek csak kellemetlen. El altatnak ki szívják a magzatot. Fel ébresztenek es mesz haza jo esetben. Arra keszulj fel h sírva, zokogva fogsz felkelni az altatásból. Tobb embert ismerek aki mind így ebredt. Köztük en is.
2021. jan. 13. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Abortusz utan* ez lemaradt.
2021. jan. 13. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!