Normális hogy terhességmegszakítás után 1 héttel terhes tünetek vannak + pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy idő mire a hcg ki ürül de a tünetek sem csillapodnak.2021. jan. 6. 16:35
1/12 anonim válasza:
Valószínű több idő kell, míg elmúlik.
2/12 anonim válasza:
Nem te lennél az első, aki terhes marad egy terhességmegszakítás után, így én azért ellátogatnék orvoshoz.
3/12 A kérdező kommentje:
1hét múlva kell mennem az orvoshoz kontrollra, felmerült bennem hogy nem várok addig.
2021. jan. 6. 16:56
5/12 anonim válasza:
Igen, ez a nemmindegy, mennyire volt előrehaladott a terhesség.
Nekem volt 2 műtétem sajnos. Az egyiknél üres petezsák volt, 9.héten műröttek. Ott 2nap mulva semminnem volt már (tesztelni nem teszteltem)
A másodiknál 12 hetesen ment el a baba, ott kb 1 hétig még megvoltak a terhes tüneteim. Ott sem teszteltem.
6/12 A kérdező kommentje:
6hét 5 nap
2021. jan. 6. 18:17
7/12 anonim válasza:
Hát, az azért meglepő. Mondjuk egy hét múlva sem leszel elkésve.
8/12 anonim válasza:
Nekem üres petezsák miatt volt műtét (11.héten), de ugyanaz az eljárás. 3 hétig pozitív volt a teszt még, viszont terhestünetem műtét után megszűnt.
9/12 anonim válasza:
Én 9 hetes voltam a műtétnél, de már másnak nem volt semmi tünetem...
10/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mi volt a kontrollon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!