Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok 12 napja voltam egyutt a parommal es pont a peteeresemkor egyutt voltunk gumi ovszerrel a vegen vettuk eszre hogy elszakadt es megtortent a baleset masnap elmentem a dokihoz irt fel escapella tablettat be is vettem 24 oran belul viszont mar megkellett volna jonnie igy vettem egy tesztet ami egy csik es egy halvany csikot jelzett ez akkor most azt jelenti hogy terhes vagyok?

2021. jan. 4. 23:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.. annyira jol esik hogy vannak ilyen segitokesz kedves emberek.. remelem minden rendben lesz :)
2021. jan. 5. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2021. jan. 6. 17:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Hat vegul az lett hogy csinaltam masik tesztet ami pozitiv lett igy elmentem az orvoshoz aki semmit nem latott hogy megnagyobbodott a mehem igy azt mondta vagy korai terhesseg vagy nem vagyok az csak a gyogyszer felboritotta a ciklusom a pozitiv tesztet meg lehetseges azert volt mert egy honapja volt az abortuszom ezert varnom kell most 2 hetet es ujra vissza mennem az orvoshoz
2021. jan. 8. 11:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd. Reméljük nem vagy terhes. Viszont erősödött a második csík?
2021. jan. 15. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!