Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok 12 napja voltam egyutt a parommal es pont a peteeresemkor egyutt voltunk gumi ovszerrel a vegen vettuk eszre hogy elszakadt es megtortent a baleset masnap elmentem a dokihoz irt fel escapella tablettat be is vettem 24 oran belul viszont mar megkellett volna jonnie igy vettem egy tesztet ami egy csik es egy halvany csikot jelzett ez akkor most azt jelenti hogy terhes vagyok?

2021. jan. 4. 23:24
1 2
 1/14 Akitakarsz válasza:
88%
Holnap próbáld újra
2021. jan. 4. 23:39
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Hat elvileg ez azt jelentene hogy terhes vagy, de 1 nap utan nem tudja egyébként kimutatni.

Szerintem nem valoszinu a tabletta miatt.

Abban a tablettaban magas hormonszam van, valoszinuleg ez hat ki a menzeszedre.

2021. jan. 4. 23:39
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Nincs képed a teszteől?
2021. jan. 4. 23:44
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha mondjuk ment a hasad vagy más miatt nem tudott felszívódni a gyógyszer, simán lehet, hogy terhes vagy
2021. jan. 5. 00:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Van kep ket csik egy halvany es egy erosebb viszont aznap mikor bevettem este ment a hasam de az orvost masnap felhivtam aki azt mondta hogy mivel nem a 4 oran belul tortent ezert az nem szamit es aznap reggel is ment meg mielott bevettem a gyogyszert a stressz miatt nagyon elvagyok kenodve mivel vedekeztunk es megis ez tortent es egy honapja volt abortuszom is
2021. jan. 5. 00:20
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos hallani olyat, hogy az esemény utáni ellenére is terhes lesz valaki.

De ha ez már a többedik abortuszod lesz, érdemes lenne elgondolkodni egy alkalmasabb fogamzásgátló módszeren. A gumi rendeltetésszerű használat mellett vajmi kevés eséllyel szakad ki. Próbáljatok esetleg másik márkát, lehet nem illik jól a párodra, vagy kezdj el gyógyszert szedni. Azért az abortusz nem egy jó móka.

2021. jan. 5. 05:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Az esemény utáni hatékonysága kb. 85%, tehát ha rendesen fel tud szívódni, akkor is van esélye, hogy terhes leszel. Viszont teljesen összezavarhatja a menstruációt, így az, hogy nem jött meg időben még nem jelent terhességet.

A halvány csík általában pozitív tesztet jelent, de két nap múlva tesztelj újra, az már ki fogja mutatni.

2021. jan. 5. 09:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat gyogyszert mar irt az orvos csak ugye nem kezdhetem addig el mig nem jon meg a menstruaciom addig gondoltuk jo lesz a gumiovszer sajnos porul jartam. Tudom hogy nem jo moka ezert vagyok ki nagyon..:/
2021. jan. 5. 10:58
 9/14 anonim ***** válasza:

6# vagyok

Bízom benne, hogy rendben lesz minden. Sajnálom, hogy át kellett menned már rajta 1x, és reméljük, most nem lesz erre szükség. Lelkileg kitartást kívánok, és saját magad miatt, ha elkezdheted a gyógyszert szedni, legyél nagyon pontos vele, hogy több ilyentől megkíméld magad.

2021. jan. 5. 11:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy hónapja volt abortuszod, simán lehet még attól halvány pozi a teszted! Nekem a missed ab után 2 héttel is halványan volt 2 csíkom...
2021. jan. 5. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!