A terhességmegszakítás hogyan zajlik most a vírus miatt?
Figyelt kérdés
Kérlek ne ítéljetek el, nem tudjátok miért, de sajnos terhességmegszakításra kényszerültem, és azt szeretném megkerdezi, hogy most a vírus miatt mi ennek a menete? Kell a műtét előtt negatív teszt? Vagy teszt nélkül is megmutik az embert? Ha valaki volt mostanában, akkor leírná nekem a tapasztalatait? Nagyon szepen köszönöm előre is a válaszokat!2020. okt. 31. 22:09
11/11 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a műtét előtt készítenek egy tesztet vagy 10 perccel előtte, de van olyan hely ahol előtte nap. Ha járványkórházhoz tartozol vagy a dokid akkor pozitív teszt esetén is lesz műtét csak beöltöznek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!