Kettő abortusz soknak számít ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 20:28
11/21 anonim válasza:
Egy is sok, amikor vannak normális védekezési módszerek.
12/21 anonim válasza:
Mivel nem vagyok az a típusú ember, aki foggal-körömmel tiltakozik az abortusz ellen, így nem, nem gondolom, hogy egyetlen abortuszhoz úgy kene hozzáállni, hogy pff ez is eggyel több, mint kene. Emberek vagyunk, hibázunk, na meg nem létezik 100%-os védelem. De ha már volt egy abortuszt az embernek pl nem megfelelő védekezés miatt, akkor úgy gondolom megtehetne annyit, hogy onnantól kezdve legalább normálisan védekezik. Az meg szerintem elég ritka, hogy valakinek két abja is beleesett abba a kicsi százalékba, amikor védekezés ellenére lesz terhes az ember.
13/21 anonim válasza:
Mi az, hogy sok? Szerintem senki semmi köze hozzá, akkor se ha 10 volt valakinek. Napi 2 doboz cigi sok? Szerintem igen, de nem az én dolgom.
15/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Annyit csináltatsz amennyit akarsz. Bár a személyes véleményem az, hogy egyszerűbb és kényelmesebb rendesen védekezni.
18/21 anonim válasza:
Szerintem két abortusz sokkal jobb mint két gyerek akit nem akartak, akikről nem tudnak gondoskodni a szüleik.
19/21 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, hogy mihez képest, de nem, nem számít soknak. Ahány terhességet nem akarsz kihordani, annyi abortusz nem számít soknak. Egyetértek a 18-assal. Inkább 10 abortusz, mint egyetlen nem kívánt csecsemő.
20/21 anonim válasza:
Sok a vèdekezèsi mód,ès nem mindig elèg,ha csak a nő vèdekezik.Szüksèges a gumi is vagy a kirántás tabi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!