Vegánokhoz szóló kérdés. Mi a véleményetek az abortuszról?
Soha nem ítéltem el. Szerintem nincs köze a vegánsághoz, hiszen az egy állatvédelmi mozgalom.
Lehet, hogy az válik vegánná, aki empatikusabb, de nem törvényszerű, hogy emiatt sajnálja a magzatot és elítéli az abortuszt.
Nehezen lehet egy meg sem született, fejletlen, néhány milliméteres sejthalmazt megölni. A halál feltétele ugyanis az élveszületés.
Egyébként a világon semmi összefüggés nincs a veganizmus és az abortusz között, lévén hogy a veganizmusnak CSAK az állatokról szól. A kifejlett, levágásra kerülő állatok mindegyike képes érezni, erre egy embrió bizony nem képes.
Egyébként abszolút nem ítélem el, senkinek semmi köze hozzá, ez mindenki magánügye.
A kérdés a vegánokhoz szól. Azért hozzájuk, mert az ő véleményük érdekel.
Azt is kérdezhettem volna, hogy "vegánok, láttátok az xy című filmet?"
Nem feltétlenül kell összefüggésben lenni olyan értelemben, ahogy páran gondolták.
Eleve nem is ebben a kategóriában volt a kérdés, hanem az "egyéb kategória egyéb alkategóriájában". A moderátorok helyezték át a kérdést.
Nekem annyi a lényeg, hogy ha vannak itt vegánok, megosszák velem a véleményüket a kérdéssel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!