Mivel kell megindokolni az abortuszt? Lehet azt mondani, hogy azért, mert nem akarok gyereket?
#21 Nem-nem, óriásit tévedsz, a világon semmi jogod elítélni mást a magánéletével kapcsolatban hozott döntései miatt és főleg nincs semmi beleszólásod!
Milyen te adódból? 40 ezret fizet az, aki abortuszra megy, nem "puszira" csinálják, továbbá gondolod csak te adózol?! Minden dolgozó ember fizeti szépen az adót, mint a katonatiszt, fizetjük a TB-t és társait, nehogy már a másik szemére legyen vetve az, hogy az állam mire költi vagy épp nem költi a beszedett adót.
Az abortusznál sokkal felháborítóbb dolgokra is szórják a pénzt, mint például a kedves nem napon barnultak segélyére, akik kinyomnak magukból 5-8 kölyköt, aztán mennek minden hónapban a segélyért puncsolni, dolgozni luxus, adót fizetni luxus. Na ez a felháborító, nem az abortusz!
Én speciel a te "fajtádat" (állatokról beszélünk vagy mi a fene?!) ítélem el mélységesen, titeket, akikből árad a rosszindulat, akik mindenféle információ és háttérismeret nélkül ítélkeznek és mocskolódnak, meg persze folyamat a másik méhében turkálnak a sajátjuk helyett! Megsúgom: a világon semmivel nem vagy különb annál, aki abortuszon esett át, sőt ilyen undorító stílussal a lába nyomába sem érhetsz egyiknek sem. Te csak hiszed, hogy te feljebb való vagy bármivel is az abortuszon átesett nőknél, pedig egyáltalán nem.
21-es vagyok. Nem értem miért támadsz le, amikor én is azt írtam, amit te. Én is azt írtam, hogy nem az ő adójából van.
Ne indokolj.
Tartsd meg.
Szeresd, neveld fel mert a discóban a fiúk vagy a lányok nem fognak öreg korodban gondoskodni rólad de a gyerek igen.
Egész életedben szeretni fog akkor is ha nagyon elgurult is a gyógyszer.
Menj az apjához feleségül.
Rossz döntést hoztál, de nem a legártatlanabbat kell megölni érte.
Inkább szenvedjetek pár évet végig amíg összeszoktok.
Az az összhang ami az ágyban megvolt ki fog terjedni az életeteknrk a többi területére is.
Ennyi istentelen baromságot rég olvastam már, mint amit az utolsó előtti hordott össze. 🤦🏻
Nem létezik annál önzőbb és gusztustalabb dolog annál, mint hogy valaki azért szül, hogy majd aztán elvárja hogy időskorában a gyerek mindent eldobva őt ápolgassa. Ja és egyáltalán SEMMI garancia nincs arra, hogy a gyereked valóban ápolni is fog időskorodban, rengeteg ellenpéldat látok csak a közvetlen közelemben. Messze lakik a gyerek vagy épp külföldön több ezer kmre, nem jó a kapcsolat stb.
Az meg a legfelhaborítóbb, hogy léteznek olyan emberek, akik ráerőszakolnának egy nem kívánt gyereket felnőtt emberekre, örökre tönkre téve ezzel az életüket. 🤮👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!