Ha azt mondom az orvosomnak meg védőnomnek hogy nekem már volt egy vetélésem a terhesség megszakítás helyett elfogjak hinni? Vagy ki tudjak deríteni?
Fontos kérdés ez nekem.
És rossz véleményekre nem vagyok kíváncsi.
Egyébként az injekció miatt kerdezem.
Mond azt hogy sajnos volt mar kaparasod. Ez csunya szo, de akar missed ab akar te akartad hetkoznapi neven igy nevezik es igy er veget. Ha ezt a szot hasznalod nem fognak kerdezni semmit. Egyebkent se nagyon erdekli oket, egy dolog miatt fontos: ha mar volt abortuszod akarmiylen okbol (tehat akar halott magzatot kellett kikaparni) akkor a mehszajad mar nem erintetlen igy a terhesseg elorehaladtaval ha arrahajlamos vagy elofordulhat mehszaj elegtelenseg. A kaparas miatt lehet serult a mehfal es a mehlepeny novekedesekor fejlodesekor ritka esetben lehet komplikacio stb. Tehat orvosi szempontbol igenis a te biztonsagod miatt fontos hogy tudjanak arrol teged mar "kapartak". Ha csak sima spontan vetelesed lett volna es nem vegeztek befejezeskent kaparast, akkor meg inkabb csak arra figyelnek nehogy esetleg megint elvetelj ...vagy ha valami gond van azt gondoljak aa max elvetelsz megint.
Szoval inkabn mondd el. Nem itelnek el erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!