Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után ugyanúgy időre...

Abortusz után ugyanúgy időre visszaáll a menstruáció?

Figyelt kérdés

Nekem minden hónap 24.-én volt menstruációm.

Abortusz után is várhatom 24.-ére vagy teljesen más időpontban fog megjönni?

2020. jún. 14. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes 24-re várnod, új rendszer kezdődik. (Azt sem értem 24-re hogy állhatna be, ha az egyik hónap 30, a következő 31 napos, nem beszélve februárról.)
2020. jún. 14. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vetélés után volt "abortuszom" vagyis amivel kitisztították a méhemet. Kb. 3-4 hónap kellett ahhoz hogy hormonálisan is meg a menstruációban is visszaálljon a rendszer. de nem volt ugyanolyan, mint előtte.

A menstruáció a holdhónapokkal van kapcsolatban, azért 28 napos általában a menstruációs ciklus, ha neked napra pontosan jött meg előtte ugyanakkor az inkább egy fogamzásgátló tabletta hatása lehetett, de azt sem igazán tudom elképzelni, mert ott sem naptári hónapok játszanak szerepet.

Készülj arra hogy az elkövetkezendő pár hónapban nem lesz szabályos, semmiképpen sem lesz olyan, mint előtte volt - mert ez egy terhesség volt, még ha nem is teljes. A lelkiállapotodban is lesznek drasztikus ingások, amiket nem fogsz érteni, csak utólag, mert a hormonjaidnak is vissza kell állnia és az néha durva. Nálam legalábbis még soha olyan nem volt, mint akkor, egy pár napig teljesen idegbeteg voltam a magam szemében is, még sem tudtam tenni ellene akkor.

2020. jún. 14. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Missed ab után először 6 hétre rá jött meg. Utána visszaállt szabályos 28 naposra a ciklusom.
2020. jún. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!