Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha szoptatás alatt már egy...

Ha szoptatás alatt már egy éve visszaállt rendszeresre a menstruáció de most még sem jött meg az lehet a szopi miatt?

Figyelt kérdés
Szóval mikor a babám kb öt hónapos volt akkor kezdtem újra menstruálni. Három hónapig rendszertelen volt de utána szèpen beállt 24-28 napra. A babám már 21 hónapos ès most nem jött meg. Így is lehet hogy a szopi miatt van?
2015. febr. 10. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Én is igy lettem terhes. Azt hittem a szopi miatt nem jött meg megint, nekem akkor 8hós volt a lànxom. Vàrtam még egy hónapot, és akkor derült ki, h terhes vagyok.
2015. febr. 10. 13:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet a 41. napon ès negatív. Meg vèdekeztünk is.
2015. febr. 10. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
én sem hiszem
2015. febr. 10. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Furcsa, ahhoz már régóta megjött, hogy rendszertelen legyen... Milyen védekezést alkalmaztok? Nem lehet, hogy többet szoptattad a szokásosnál mostanában, vagy több ideig? mert az esetleg bekavarhat.
2015. febr. 10. 15:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is furcsa. Nem szoptattam többet. Mindig reggel este szopizik egy kicsit. Óvszert használunk. Egyetlen egyszer nem használtuk az utolsó menzi előtt egy nappal. De utána rendesen megjött. Bár 12 napig tartott. De a teszt a terhessèget már kimutatta volna.
2015. febr. 10. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi volt az oka? Mi lett azóta? Hasonló a helyzetem, mint a Tied.
2015. okt. 26. 21:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor kb. 50 napra jött meg. Aztán nyáron voltam nődokinál (nem ez miatt) és mondta, hogy van egy cisztám. Lehet hogy már akkor is megvolt. Mert azóta is előfordult, hogy késett bár nem ilyen sokat. A doki azt mondta hogy valószínű a ciszta miatt.
2015. okt. 27. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszod! És kezelést kapsz valamit a cisztára?
2015. okt. 28. 10:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem semmit nem adott rá a doki. Azt mondta, hogy a menstruációnál el fog durranni magától. És úgy is lett.
2015. okt. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!