Elutasítjátok az abortuszt? Vagy elfogadjátok?
#84 Jól látod, ezt ők pontosan így gondolják. Most mit kezdesz egy olyannal, aki pl egy 15-16 évest is biztat, hogy a büdös semmire és a szülei nyakára+pénzére szüljön?? Mert van ilyen elvetemült.
Mondjuk a felelősségteljes döntés és viselkedés ott kezdődik, hogy nem szülök úgy, hogy se pénzem, se lakni nincs hol, de hát kinek mi.. Akkor érdekelne pontosan hova és mire szültél kedves 85? A semmire? És szerinted ez a felelős döntés? Hát oké, a te bajod, de e nevezzük már felelőtlennek, aki nem szül úgy, hogy SEMMI nem adott egy gyerekhez! Felelős gyerekvállalás eleve ott kezdődik, hogy megteremtem a szükséges alapot és utána szülök, de láthatóan nem mindenkinél.
Nem nevezem felelőtlennek, épp ez a problémám, hogy én magasról szarok arra, hogy ki szüli meg a gyerekét és ki nem, ellenben sokan kifogásolják, hogy én anno miért tartottam meg a gyerekemet (na vajon), miközben ez az én döntésem volt és rühellem amikor mások turkálnak a méhemben és a zsebemben. Lásd "Mondjuk a felelősségteljes döntés és viselkedés ott kezdődik, hogy nem szülök úgy, hogy se pénzem, se lakni nincs hol"
Majd én és a párom eldöntöm mi fér bele, hova és mikor. Köszönöm.
"Majd én és a párom eldöntöm mi fér bele, hova és mikor."
Tipikus önző majom aki magasról tesz rá mi a jó a gyerekének... Majd ő meg a párja eldönti... És milyen jó, hogy ez krvára nem a te akaratodról szól mókuska hanem arról, hogy a gyerekednek mi lenne a jó. Csak ez a magadfajtákat pont nem érdekli. NEKEM legyen gyerekem ÉN szülni akarok KELL nekem babucika. Az, hogy ez csóri gyereknek jó-e senkit nem érdekel...
#87 Én aztán totál letojom, hogy te szülsz-e a semmire nyomorba gyereket, csak akkor legalább még ne te játsszad az eszedet, hogy ez milyen felelős döntés és bezzeg aki nem szül a semmire az meg felelőtlen! Köszi. :)
Elég nevetséges az ellentét, ami leszűrhető az irományodból, mert egyrészről vagdalkozol a felelősséggel, miközben nálad annyiban kimerül a felelősség, hogy pénz és lakhatás nélkül szülsz, mert TE úgy akarod, a gyerek végül is nem izgat, de persze aki abra megy azt előszeretettel elítéled és jelzőket aggatsz rá, mert hát az egy "ember". De ha a 0-ra szülünk és netán a gyerek nyomorog, az nem felelőtlenség. Oké, köszi, ma is tanultunk valami újat.
Hülyeség csak azért nem szülni, mert semmi nem adott hozzá, hát ugyan már.... :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!