Granicz12 kérdése:
Március 5-en egy abortuszom Most április 11en voltam a parommal először azóta de gumival az viszont kiszakadt igez h vigyázott is mert követte lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Nincs még gyerekem és az első abortuszom voltDe valahogy rám jött hogy csinálják ma 17-én egy tesztet és látszik halványan a második csík is Voltam orvosnál de ő nem látott semmit csak hogy éppen pete eresem van Kedden kell mennem újra Mennyi az esélye hogy terhes vagyok? Valamint abortuszt csinálnak újat ilyen rövid idő után?2020. ápr. 17. 21:36
11/15 anonim válasza:
Kamuszagot érzek. Unod magad otthon, mi?
13/15 anonim válasza:
A hcg az a hormon ami terhesség esetén termelődik, a legtöbb teszt erre a hormonra reagál és ennek a hormonnak a megléte/mennyisége alapján tudja kimutatni a terhességet
15/15 anonim válasza:
Kicsi ra az esely, hogy ilyen sokaig benned van, de a hcg lassan urul ki a szervezetbol. Nekem meg 3 hetig pozitivat mutatott abortusz utan. Amig nincs rendes menstruaciod, nem eshetsz teherbe. Ugy tudom. De vigyazni kell nagyon, mert ilyenkor konnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!