Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Március 5-en egy abortuszom...

Granicz12 kérdése:

Március 5-en egy abortuszom Most április 11en voltam a parommal először azóta de gumival az viszont kiszakadt igez h vigyázott is mert követte lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Nincs még gyerekem és az első abortuszom voltDe valahogy rám jött hogy csinálják ma 17-én egy tesztet és látszik halványan a második csík is Voltam orvosnál de ő nem látott semmit csak hogy éppen pete eresem van Kedden kell mennem újra Mennyi az esélye hogy terhes vagyok? Valamint abortuszt csinálnak újat ilyen rövid idő után?
2020. ápr. 17. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Kamuszagot érzek. Unod magad otthon, mi?
2020. ápr. 19. 15:47
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Mi az a hcg?
2020. ápr. 19. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A hcg az a hormon ami terhesség esetén termelődik, a legtöbb teszt erre a hormonra reagál és ennek a hormonnak a megléte/mennyisége alapján tudja kimutatni a terhességet
2020. ápr. 19. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszi ❤
2020. ápr. 20. 08:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi ra az esely, hogy ilyen sokaig benned van, de a hcg lassan urul ki a szervezetbol. Nekem meg 3 hetig pozitivat mutatott abortusz utan. Amig nincs rendes menstruaciod, nem eshetsz teherbe. Ugy tudom. De vigyazni kell nagyon, mert ilyenkor konnyebb.
2020. ápr. 22. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!