Abortusz után kényeztethet valahogy a párom?
3 napja volt abortuszom. (Nagyon szerettem volna a babát párommal együtt, de betegen született volna, így el kellett vetetni.)
Az orvos azt mondta, 3-4 hét múlva szabad újra házaséletet élni. Ez eddig ok.
Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, más módon kenyeztethet-e addig is a párom?
Ha van esetleg valakinek tapasztalata, segítene?
Persze,hogy nem akarta a gyereket...sima abortusza volt
Egy beteg baba elvetetése után 3 nappal senkinek se jàrna a szexen az esze.
Ehhez nem kell önéletrajz....
Komolyan nem tudom felfogni, hogy egyesek nem bírnak ki 1 hónapot a seggükön összezárt lábakkal.
Olvasd vissza a kérdéseket, volt egyszer egy szintén pár nap után viszkető csaj. Aztán mehetett vissza a dokijához mert elkezdett elég durván vérezni meg el is kapott egy fertőzést. Szépen zárd össze a lábaidat még pár hétig.
Lehet, hogy undorító, hogy eszembe jut, hogy jo lenne a párommal olelkezni, jobban osszebujni... De mért is? Tőle, vele szerettem volna azt a gyereket! Nekem inkább az érdekes, ha egy nőt teherbeeses után már CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a baba foglalkoztat, a párja le van ejtve.
Egyébként 9 hetes terhes voltam. Szerettem volna megtartani, és a párom nélkül borzalmas volt végigcsinálni az egészet (nem engednek be senkit a kórházba), de ez van, így alakult. Hetek óta nem mozdulok ki egyébként, max boltba. Azt gondolom, jobb a babának így, mintha súlyos betegen élne, esetleg születése után közvetlen halna meg. Gondolhatnám másképp is, de akkor biztos bekattannék a gondolattól és a bezártságtól...
Egyébként Koszonom a számtalan segítő szándékú kommentet. Jah, bocs....mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!