Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után kényeztethet...

Abortusz után kényeztethet valahogy a párom?

Figyelt kérdés

3 napja volt abortuszom. (Nagyon szerettem volna a babát párommal együtt, de betegen született volna, így el kellett vetetni.)

Az orvos azt mondta, 3-4 hét múlva szabad újra házaséletet élni. Ez eddig ok.

Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, más módon kenyeztethet-e addig is a párom?

Ha van esetleg valakinek tapasztalata, segítene?

2020. márc. 28. 14:25
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
79%
Pettingre gondolsz? Nyalásra? 3 napja műtöttek ba..szki kivettek onnan egy életnek induló embriót amit elvileg vártatok... Jézusom...
2020. márc. 28. 15:29
 12/47 anonim ***** válasza:
80%

Persze,hogy nem akarta a gyereket...sima abortusza volt

Egy beteg baba elvetetése után 3 nappal senkinek se jàrna a szexen az esze.

Ehhez nem kell önéletrajz....

2020. márc. 28. 15:55
 13/47 anonim ***** válasza:
64%
Fix hogy felelőtlen védekezésből megesett tiniribi vagy. Felnőtt nő már tudná, és érezné, hogy akkor sem lehet ilyenkor semmit.
2020. márc. 28. 16:09
 14/47 anonim ***** válasza:
75%

Komolyan nem tudom felfogni, hogy egyesek nem bírnak ki 1 hónapot a seggükön összezárt lábakkal.

Olvasd vissza a kérdéseket, volt egyszer egy szintén pár nap után viszkető csaj. Aztán mehetett vissza a dokijához mert elkezdett elég durván vérezni meg el is kapott egy fertőzést. Szépen zárd össze a lábaidat még pár hétig.

2020. márc. 28. 16:11
 15/47 anonim ***** válasza:
33%
Behatolas a fertőzèsveszely miatt veszelyes lenne, ezèrt nem lehet. Előjàtèk ujjazàs nèlkül nem veszèlyes. Annyi bunkò vàlaszolò van , undorító ez a hozzààllàs.
2020. márc. 28. 17:13
 16/47 anonim ***** válasza:
66%
Nekem volt 8 hetesen missed ab, de napok, hetek múlva sem igazán érdekelt a szex.
2020. márc. 28. 18:47
 17/47 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy undorító, hogy eszembe jut, hogy jo lenne a párommal olelkezni, jobban osszebujni... De mért is? Tőle, vele szerettem volna azt a gyereket! Nekem inkább az érdekes, ha egy nőt teherbeeses után már CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a baba foglalkoztat, a párja le van ejtve.

Egyébként 9 hetes terhes voltam. Szerettem volna megtartani, és a párom nélkül borzalmas volt végigcsinálni az egészet (nem engednek be senkit a kórházba), de ez van, így alakult. Hetek óta nem mozdulok ki egyébként, max boltba. Azt gondolom, jobb a babának így, mintha súlyos betegen élne, esetleg születése után közvetlen halna meg. Gondolhatnám másképp is, de akkor biztos bekattannék a gondolattól és a bezártságtól...

Egyébként Koszonom a számtalan segítő szándékú kommentet. Jah, bocs....mégse...

2020. márc. 28. 19:02
 18/47 anonim ***** válasza:
75%
Gyanítom, itt mindenki nagyon szerencsés és nem történt ehhez hasonló tragédia velük. Nekem él a kislányom, aki szívbetegen született, szerencsésen túlestünk a kezdeti időszakon, de 2x is nagyon necces volt, utólag elmondta a karisológusunk, hogy ő sem igazán hitte el másodjára, hogy meg tudja menteni őt. A nagytesón kívül éppen az tartotta bennem a lelket, hogy a férjemmel összebújtunk, sokszor. Kellett az érintése, kellett a csókja, kellett a közelsége. Bele is bolondultam volna abba a pár hétbe, ha a férjem nem lett volna ott nekem.
2020. márc. 28. 19:39
 19/47 anonim ***** válasza:
59%
Ugyan áruld már el kérlek mi az a rendellenesség amit 9 hetesen ki tudnak szűrni...komolyan érdekel mi lehet az,hogy ha minden komolyabb genetikai vizsgálat és non invazív teszt nélkül 9 hetesen elvetetted.
2020. márc. 28. 20:02
 20/47 A kérdező kommentje:
Genetikai tanácsadás során derült ki. Egyébként ertem én, hogy unalmas otthon, és némi izgalmat ad masokba ismeretlenül belekötni, de a kérdésre még érdemben nemigen válaszolt senki.
2020. márc. 28. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!