Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tényleg ennyire gyakori lenne...

Tényleg ennyire gyakori lenne az abortusz?

Figyelt kérdés
Egy ápoló ismerősöm szerint náluk a női klinikán mindennap elég sok nő fordul meg abortuszon. A legtöbb 17-25 éves korú, de sokan 30 felettiek. Szerinte kb. minden 3-4. nőnek volt már,csak ugye ez abszolút magánügy, így senki se szokott erről beszélni. Mivel ez egy anonim oldal gondoltam puszta kiváncsiságból kiírom, hogy szerintetek (akár tapasztalat alapján) valóban ennyire gyakori lenne?
2020. febr. 10. 12:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%
Egy 14 évesről beszélünk aki úgy jár ab-ra mint más boltba. Valószínűleg sem érzelmileg sem értelmileg nem beszélhetünk fejlett emberről.
2020. febr. 11. 11:05
 22/26 anonim ***** válasza:
63%
#22, ezt értem... és nem volt a környezetében senki, aki legalább egy jótanáccsal segítsen neki?
2020. febr. 11. 15:03
 23/26 anonim ***** válasza:
38%
Valószínűleg a környezete sem sokkal jobb, különben mitől lett volna ilyen a lány.
2020. febr. 11. 16:29
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ápoló ismrős foglalkozzon a maga dolgával

nem nem olyan gyakori

nekem az ismerettségem be egy/ nő a jellemző

és jellemzően 2-3 műszeres befejezés a vetéléseknél

2020. febr. 11. 20:16
 25/26 anonim ***** válasza:
73%
#23, végülis az anyjáról már tényleg megtudtuk, hogy egy komplett idióta...
2020. febr. 12. 01:04
 26/26 anonim ***** válasza:

Az én baráti körömben nem gyakori, mivel normálisan védekeznek. Akiket én tudok: volt egy, aki így akarta megfogni a pasiját, de nem jött össze; a másik esetben fogyatékos lett volna a gyerek, ezért döntöttek az abortusz mellett. Volt még elhalt terhesség is, de az nem az a kategória. Olyan is volt, aki izgult, mert késett a menzesze, ő 18 évesen abortuszra ment volna (amúgy szedett tablettát). Persze lehet, hogy nem köti mindenki az orromra, de azért a közeli barátaim szerintem nagyrészt elmondanák.

Régebben lehet h több volt. Pl a koznetikusom (65 éves kb) mondta, hogy neki volt 2 abortusza, mert a férje (!) még nem akart gyereket. Hasonló korú nagynéném is így járt az első terhességgel, hogy a férje “küldte” abortuszra. Szóval az akkor úgy tűnik, elég elfogadott “védekezési” mód volt.

2020. febr. 14. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!