Tényleg ennyire gyakori lenne az abortusz?
Az ápoló ismrős foglalkozzon a maga dolgával
nem nem olyan gyakori
nekem az ismerettségem be egy/ nő a jellemző
és jellemzően 2-3 műszeres befejezés a vetéléseknél
Az én baráti körömben nem gyakori, mivel normálisan védekeznek. Akiket én tudok: volt egy, aki így akarta megfogni a pasiját, de nem jött össze; a másik esetben fogyatékos lett volna a gyerek, ezért döntöttek az abortusz mellett. Volt még elhalt terhesség is, de az nem az a kategória. Olyan is volt, aki izgult, mert késett a menzesze, ő 18 évesen abortuszra ment volna (amúgy szedett tablettát). Persze lehet, hogy nem köti mindenki az orromra, de azért a közeli barátaim szerintem nagyrészt elmondanák.
Régebben lehet h több volt. Pl a koznetikusom (65 éves kb) mondta, hogy neki volt 2 abortusza, mert a férje (!) még nem akart gyereket. Hasonló korú nagynéném is így járt az első terhességgel, hogy a férje “küldte” abortuszra. Szóval az akkor úgy tűnik, elég elfogadott “védekezési” mód volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!