Ilyen esetbe ti elmennétek abortuszra?
19 éves vagyok,Szegedi Tudomány Egyetemre járok. Páromtól akivel 2 éve vagyunk együtt terhes lettem,most vagyok az 5. hétben. Az egyetemen nem tudja senki csak a barátaim. Még apukám sem tudja,ő külföldön dolgozik. Szeretném elvégezni az egyetemet és nem szerttem volna ilyen korán gyereket de ahányszor eszembe jut az abortusz bűntudatom lesz.
A párom is azt monja tartsuk meg. Ti mit tennétek?
Ez így önmagában kevés információ. Én abszolút nem ellenzem az abortuszt (nekem is volt), de nem is állítom, hogy minden ilyen esetben szükség van rá.
Milyen a hátteretek? Az apukajelölt már dolgozik? Meg tudja teremteni az anyagi feltételeket? Lenne hol laknotok, kényelmesen?
Egyetemet a baba mellett is el tudod végezni, legfeljebb halasztasz egy fél évet. Kaphatsz diplomás GYED-et.
Vonjátok be a szülőket, üljetek össze, beszéljétek át az egészet, pro és kontra. Aztán döntsetek. Szerencsére még bőven időben vagy, belefér egy kis mérlegelés.
Nem tartanám meg.
És nem akartam tudni, hogy SZTEs vagy, de az egyetemed nevét sem tudod leírni.
Na ebből látszik hogy annak aki egyetemre jár nem biztos hogy több esze van mint egy 6 osztályt végzett embernek.
Ha nem akarsz gyereke mi a fenéért nem lehet normálisan védekezni?
Én nem tudnám megölni a gyerekem, (igen nekem az abortusz gyilkosság) míg más vigyorogva jár rá, ezen az oldalon is vannak így.
De a te életed neked kell tudnod. Diplomás GYEd-et és családit kapnál, ebből meg tudnád oldani a dolgaitokat? Mennyi segítséged lenne? Kérhetsz egyéni tanrendet, ez igaz, viszont az egyetemi életből így kimaradnál.
Függ a szakodtól is, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele, lesz-e jövőd.
Tehát, én megtartanám, de ez a te életed. Én nem tudnék utána tükörbe nézni, mást meg nem visel meg, neked kell ismerned önmagad és a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!