Amíg nyaral, mondjam meg neki? Úgy érzem, nem kéne?

Figyelt kérdés

Sajnos terhes lettem, viszont akitől, azzal elég bonyolult kapcsolatban voltunk mindig... Kimondottan együtt sosem voltunk, ezt itt nem is szeretném ecsetelni. De fontos szerepünk volt a másik életében, csak aztán rájöttem, hogy ez így sehová sem fog vezetni, időközben neki lett egy komoly(abb) párkapcsolata, jelenleg is vele van külföldön, január végén jönnek majd haza.

A mi kapcsolatunknak a végére én tettem pontot, még december végén és akkor is a létező összes erőmet össze kellett ehhez szednem, meg is beszéltük, hogy jóideig nem keressük a másikat, barátilag sem. Örültem, hogy sikerült és lezártam, lelkileg is sokkal jobban viseltem, mint gondoltam. Aztán pozitívat teszteltem... Az első gondolatom az volt, hogy felhívom, de utána rájöttem, hogy a barátnőjével nyaralnak, teljesen más időzónában vannak, nem kéne így letámadnom ezzel, meg mégis mit várnék, mit fog tenni?! Kedden megyek majd orvoshoz, és amilyen gyorsan csak lehet, szeretnék túl lenni az egész hercehurcán, beavatkozáson. Szóval biztos, hogy nem tartom meg.

A kérdésem tehát az, hogyha vége közöttünk így mindennek, nem is beszélünk, és biztos vagyok abban, hogy nem akarok még gyereket, akkor jobb, ha nem mondom el, igaz?

2020. jan. 17. 16:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
26%

Felejtsd el azt hogy a pasinak ki lenne a jó

TE szeretnéd hogy tudjon róla? Mert ha igen mond el neki, ha meg nem akkor a válasz egyértelmű

2020. jan. 24. 16:25
 22/29 anonim ***** válasza:
61%

"Felejtsd el azt hogy a pasinak ki lenne a jó" - ha egy férfival beszélgetnél gyerek-témáról, neki meg nyilván azt mondanád, hogy "felejtsd el, hogy a nőnek mi a jó"...

Vagy tévednék, és szimplán diszkriminálsz?

2020. jan. 24. 21:07
 23/29 anonim ***** válasza:
35%
Nem de egy olyan helyzetben ahol a nőnek kell szenvednie, ott az számít hogy a nő mit gondol nem? Nen móka és kacagás egy abortusz, szóval hogy ha el akarja neki mondani nyugodtan szarhat a másik érzéséseire és közölheti vele mi van, nem olyan könnyű ezt egyedül csinálni
2020. jan. 25. 08:51
 24/29 anonim ***** válasza:
63%

Ja és ha elmondja, az már garancia lesz arra, hogy nem egyedül kell végigcsinálja? Nem éppen, a srác továbblépett, barátnője van, miből is gondolod hogy csapot-papot otthagy, csak hogy a volt dugópajtija lelkét pátyolgassa?? Ezt te sem gondolhattad komolyan.

Az abortuszt meg különben is önszántából akarja a kérdező, nyilván tudja hogy ebben a helyzetben neki ez a megfelelő döntés, szóval nem kell ezt ennyire túlreagálni.

Egy terhesség-szulés és a minimum 20 évnyi gyereknevelés sem móka és kacagás ám. :) Ehhez képest egy abortusz semmiség...

2020. jan. 27. 07:32
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy döntöttél végül kérdező
2020. jan. 30. 09:37
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Tobb honapig tarto szeretoi viszony igenis komolyabb erzesekkel parosulhat mint egy nehany hetes címeres "baratno"

2020. jan. 30. 19:36
 27/29 anonim ***** válasza:
79%

#26 NÁLAD lehet! Más meg nem beszél úgy a szerelméről, hogy "néhány hetes címeres barátnő" és SOHA nem fog egy dugópajtit többre tartani a szerelménél! Elképesztő, hogy elvileg felnőtt emberek képtelenek ezt felfogni és sokadjára kell elmagyarázni, de még az sem segít.

Az a nő, - aki pl már 15 éve házas - is volt valamikor "címeres barátnő", de aki így beszél a párjáról, annak feltehetően életében nem volt még normális kapcsolata. Mondom kapcsolata, nem dugipajti, akibe néhanapján beleülűritett 🤷🏽‍♀️

Párkapcsolatot alapvetően pedig azzal a feltett szándékkal kezd az ember, hogy az remélhetőleg hosszútávú legyen és nem hetekben mérik a szerelmüket, de hát kinek mi ugyebár...

2020. jan. 30. 21:15
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
#25 a Kérdező már törölte magát... gondolom kicsit se zaklatták totál off privát üzenetekkel a drága magzatvédőink...
2020. jan. 30. 23:52
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
10 eve párkapcsolatban elek ...ami "digidugi" kapcsolatból lett komolyabb Gondolom nálatok az első randitol baratnonek kell hivni.. mi nok szeretnenk hinni hogy rogton szivszerelem van
2020. jan. 31. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!