Létezhet, hogy téved a terhességi teszt? Vagy ha az pozitív, akkor biztos a terhesseg?
Teljesen le vagyok sokkalva. Jó ideig óvszert használtunk férjemmel, de nem igazán szerettük és már élvezni akartuk anélkül is a szexet. Gyógyszert semmiképpen nem akarok szedni, így a választásunk a pharmatex kúpra esett + megszakítás. Csomószor reklámozzák ezt a kúpot és van néhány barátnőm, akik szintén ezt használják és semmi gondjuk nem volt vele soha.
Mi 2x alkalmaztuk és amikor nem jött meg a 3. nap késés után sem, csináltam egy tesztet. Nem ugrott le a 2.csík, halványka volt, de egyértelműen látszott. Először azt hittem káprázik a szemem, de megmutattam férjemnek is és ő is látta.
Most jobban utána néztem ennek a kúpnak és elég megoszlóak a vélemények, sokan szídják, hogy terhesek maradtak mellette. :(
Ha tényleg ennyire nem megbízható, akkor minek reklámozzák ennyit és minek van forgalomban??
Ha két csík van a teszten, tuti hogy terhes vagyok..? Mármint nem lehetséges, hogy esetleg hibás vagy akármi?
El fogok menni orvoshoz és csinálok még egy tesztet is előtte, de én ezt nem akarom elhinni....☹️
A teszt a hcg hormonra reagál, ha van hcg a szervezetedben akkor az azért van mert elkezdődött valami.
Amúgy nem hallottátok még a pharmatex bébi kifejezést?
Nagyon ritka ciszta okozhat pozitív tesztet. De elég valószínű a terhesség.
És nem véletlenül honosodott meg a pharmatex-baba kifejezés a nőgyógyászatban.
Tudom, nem sokat segít, de azért nem ártott volna utána nézni, milyen a hatásfoka atz adott védekezési módszernek.
A Pharmatex-et egyértelmmüen kiegészítö védekezésre találták ki, az óvszer mellé, nem pedig helyette.
A másik meg a megszakítás, eltekintve attól, hogy ez sem sokat ér, még azt a kritériumt sem teljesíti, hogy éövezni lehet vele a szexet, ugyanis közben azon kell izgulni, meg arra figyelni, nehogy késö legyen, az nem igazán ez a kategória. Akkor már az óvszer sokkal jobb, mert azt felhúzza a párod és utána mehet minden stressz nélkül.
Saját tapasztalat ami másnak jó az nem biztos neked is !
Barátnőm teljesen megvolt elégedve a pharmatex kúp használatàval , hát ki próbáltam / próbáltuk . Mindent betartottunk és első ilyen "védekezés" hónapban terhes is maradtam .
Utolsó vagyok , a pozitív az pozitív még ha halványabb is. Kétnaponta nő a hcg esetleg tesztelj vasárnap reggeli első vizeletből .
Nekem a várt napján azonnal kimutatta nem ugrott le a T csík, viszont ott volt majdnem elájultam így aznap csináltam egy digitális tesztet is ami szintén bizonyította a terhességet , persze az orvos volt utána aki 100% választ adott , bizony baba volt .
Mindenképp elmegyek dokihoz természetesen, hogy minél előbb el tudjam indítani a folyamatot.
Amúgy utolsó rendesen, leírás szerint használtuk a kúpot és mégis ez lett a vége... Ahogy pedig utána olvastam, elég sokaknak besikerult emellett a nem kívánt terhesség, szóval nem hinném, hogy a kúp tökéletes és mindig a "felhasználó" a hibás, főleg hogy valójában ugye nincs 100%-os védelem és fogamzásgátló mellett is sajnos teherbe lehet esni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!