Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Bele lehet őrülni második...

Bele lehet őrülni második abortuszba?

Figyelt kérdés
Akinek több abortusza volt, még durvábban bántak vele a masodik/többedik műtéten, hogy éltétek túl, milyen lelki kovetkezményeitek lettek, ha még az előzőt sem hevertétek ki? Ti párotok sem fogja fel ezt az egészet hogy ez milyen lelki es fizikai fajdalmakkal jár?

2020. jan. 6. 17:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
71%
29-es,egy álszent emocionális hulladék vagy. Menyj inkább sírásónak, oda talán megfelelőek a képességeid...
2020. jan. 8. 07:51
 32/35 anonim ***** válasza:
73%
Jahj és kedves 29! Azt hagy tegyem hozzá: nővérem missed abon volt, totálisan kikészülve lelkileg, és az olyan nyomorultak mint te is úgy beszéltek vele mint egy darab ronggyal! Aztán mikor már én nem tudtam elviselni kiosztottam 2 ápolót, és kiderült számukra is, hogy nem abról van szó próbálták nyalizni... Mondtam nekik nem kell az együttérzésük, mert nekik semmi közük ahhoz, ki miért van ott, képmutató némberek... Undorító
2020. jan. 8. 07:56
 33/35 anonim ***** válasza:
59%

"26os ki ezt teszi a saját gyerekével, mit vár?" -semmit nem tesz a saját gyerekével, lévén az nincs neki, és pont azért van ott, mert most nem is szeretné, hogy legyen.

Próbáld már megérteni, hogy semmi közünk a drága magzatvédők téveseszme-rendszeréhez, pont ahogy mondjuk a scientok hülyeségeihez se. Felőlem hatmilliószor elgagyoghatjátok, hogy "te már anya vagy, csak aza kérdés, hogy...", de ha erőszakoskodtok, zaklattok, akkor az illető (vagy bárki más) teljes joggal állít le titeket, mert a szabadságotok ott végződik, ahol a másiké kezdődik.

Ahol én megfordultam nőgyógyászaton, az osztályvezető páros lábbal rúgta volna ki azt, aki beszólogat egy paciensnek, ez ugyanis nem tartozik a munkaköréhez, és ellentétes az elvárt viselkedéssel.

2020. jan. 8. 11:55
 34/35 anonim ***** válasza:
60%
Haaat, ezert kell magankorhazba menni. Ott abszolut nem ugy kezelnek, mint egy gyilkost, hanem empatiaval es kedvesseggel.
2020. jan. 13. 19:46
 35/35 anonim ***** válasza:
38%
Ha ez neked ilyen lelki és fizikai megrázkódtatást okoz, miért nem tartod meg a babát? Szerintem ha már az első után is maradandó sokkot kaptál, akkor elgondolkodtató. Egyébként aki a védekezést említi, az nem gondol bele, hogy ha az ember pl. túl fiatal, nincs stabil családi háttere, akkor könnyebben lesz felelőtlen. De ez most egy esély is lehet. Van akit nem ráz meg, ismerek ilyet, de olyat is aki sosem dolgozta fel és részben emiatt sem tudott leszokni az alkoholról/drogokról.
2020. jan. 14. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!