Bele lehet őrülni második abortuszba?
Nem abortuszra kell járkálni, mint akinek már bérlete van oda, hanem megfelelően védekezni.
Tudod, aki kutyával alszik, bolhát kaphat.
Ha a férjed/barátod nem partner a védekezésben, akkor mehet a lecsóba.
Persze, hogy bunkók veled az orvosok/nővérek/műtősök, gondolom úgy jársz/jártál oda, mintha haza mennél. Az ilyen embert nem is fogják babusgatni.
Kérdező, igen, valszeg te vagy túlérzékeny, az ember a kórházba a problémája megoldásáért megy, nem lelki vigaszért. Engem anno pajzsmiriggyel operáltak a Honvéd kórházban, és engem se tutujgatott senki, mondjuk valahogy igényem se volt rá.
(mondjuk a nőgyógyászt a párod helyében eligazítottam volna műtét után, hogy a kedves női felmenője piercingjével és tetkójával foglalkozzon... ha az tűri)
A kérdésedre válaszolva meg igen, van lehetőség magánkórházban elvégeztetni az abortuszt, olyan 100-120 ezerre jön ki tokkal-vonóval, ha előtte a laborokat megcsináltatod az állami szakrendelőben TB alapon.
Vagy kimész Bécsbe, ott olyan 500-600 EUR körül van, de megúszod a családvédelmist is, a 14. hétig végzik el, és szülő csak 14 éves korig kell.
Velem kedvesek voltak es normalisak voltak a korulmenyek
Nem szabad megijedni
Teljesen mindegy, hogy ki mit tesz és milyen "szolgáltatást" vesz igénybe a kórházban, attól még nincs joguk sem bunkózni, sem flegmázni, sem darab szarként bánni az emberrel! Nem azért kapják a fizetésüket, hogy véleményt nyilvánítsanak! Azt majd munka után szépen meg lehet beszélni a kollégákkal, de munka közben ennek nincs helye.
Az egyenlő, normális bánásmód mindenkit megillet, akit ennyire zavar a dolog, az ne menjen kórházba dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!