Abortusz után mikor lehet szexelni?
Nem azért kérdezem,mielőtt mindenki letámadna,hogy ezen már az eszem, mivel nem is lenne kivel. Meg különben is ez a legkisebb dolog amit kívánnék .... ://
De doki azt mondta meg védőnő is,hogy 6 hét..
Viszont több oldalon olvastam,hogy valahol 2 NAPOT írtak... :O csak lestem..milyen no az ,aki két nap után már szexel
Úristen... Mármint ezt hivatalos oldalon írták,hogy annyit várni kell. Egy másik oldal 2 hetet írt. Volt olyan oldal,ahol nőgyógyász válaszolt és ő 3 hetet írt mindenkinek . Nem értem... most akkor mi a valós? A két napot kizàrtnak tartanám,hogy normális lenne utána szexelni... :// még a két hét is...
"legtöbb nő, még ha be is magyarázza magának valahogy, meg a környezete meggyőzi arról, hogy jó döntést hozott, a szíve mélyén tudja, hogy embert ölt"
Kérlek ne beszélj már ekkora baromságokat! 🤦🏽♀️ Nem kell bemagyarázni semmit, aki abortuszra megy, az önként megy és azért mert számára az a JÓ választás! Mindenkinek megvan a maga oka, én pl munkám miatt rengeteg abortuszossal találkoztam már és egyetlen egytől nem hallottam még, hogy megbánta volna akár csak egy kicsit is. Sajnos nekem is volt mar, mikor gyógyszer mellett terhes lettem és életem legjobb döntése volt az abortusz, ugyanis egyetlen porcikám sem vágyott gyerekre. Ennek 10 éve és soha nem bánkódtam miatta.
Ugyanis az ember a jó döntéseit nem bánja meg! Max az, aki nyomás hatására ment el, de aki magától, külső befolyásolás nélkül dönt úgy, hogy számára ez a jó út, az az esetek nagy többségében nem bánja meg. Ez az egyik, a másik pedig az, hogy az abortusz még csak véletlen sem említendő egy lapon a gyilkossággal/emberöléssel, lévén hogy nem az. Legyünk már tisztában alapvető dolgokkal, mielőtt ilyeneket kijelentünk...
Félreértettél..,
Nyilvàn nagy dolog a miss ab és az abortusz is
De
Míg a szülésnél vsn egy sokszorosárs nőtt méh..van egy méhlepénnyi seb a méhen
3-4 de akár 5 heti vérzés ( amihez tenns kell az elején)
Egy gyerekfejnyire (30-38 vm kerület) kinyílt méhszáj/ hüvely
Addig az elöbbi esetekben van egy méhnyálkahártyától megtisztított méh, valószínűleg méhlepény még nem teljes sz kb a 11-12. Héten alakul ki annyira, hogy a progeszteront pótolja a ssárgatest helyett Nyilván a beágyazódás helye az ottvan a méh falán...de egy 13"2 hetes maguat 6 cm míg egy újszülött 50 körüli.
A mészáj a szívócső méretére vagy a küretkanál méretére tágítódik csak.
Ez tény..
A két dolog nem összehasonlítható fizikai trauma
Lelkileg pedig egészen más lapra tartozik, de nem ez volt a kérdés...
Nem emlékszem hányadik voltam
Ez érdekes
Én 3-6 hétről tudtam
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!