Abortusz után mikor lehet szexelni?
Nem azért kérdezem,mielőtt mindenki letámadna,hogy ezen már az eszem, mivel nem is lenne kivel. Meg különben is ez a legkisebb dolog amit kívánnék .... ://
De doki azt mondta meg védőnő is,hogy 6 hét..
Viszont több oldalon olvastam,hogy valahol 2 NAPOT írtak... :O csak lestem..milyen no az ,aki két nap után már szexel
Úristen... Mármint ezt hivatalos oldalon írták,hogy annyit várni kell. Egy másik oldal 2 hetet írt. Volt olyan oldal,ahol nőgyógyász válaszolt és ő 3 hetet írt mindenkinek . Nem értem... most akkor mi a valós? A két napot kizàrtnak tartanám,hogy normális lenne utána szexelni... :// még a két hét is...
Hiányzik az alany a kérdésből.
Orvosnak?
Római pápának?
Esetleg a meg nem születettnek...
Attól függ, mikor akarsz menni a következőre...
Viccet félretéve, egy sima egészségügyi küret után is 6 hetet kell várni, ami ugyanúgy zajlik, mint az abortusz.
A hivatalos válasz 6 hét, de nem mindenki veszi komolyan, azt hiszik ez csak szülés utánra vonatkozik és hogy ez nem akkora dolog, mint a szülés.
6 hét az általábosan elfogadott, de valóban 3 hét.
Nyilván egyéni egészségügyi adatok befolyásolhatják.
Miért volt a küret..
Hol volt az embríó..
Melyik terhességi hétben történt...
Miss ab. Esetén van akinek már a következő ciklust javasolják próbálkozásra ( ha lelkileg kész rá)
De van akinek 3 hónap pihit javasolnak
6 hét szülés esetén is a várakozás, pedig az egy jóval magyobb egészségügyi trauma a méhnek.
Egy viszonylag nagy sebbel.
Míg 6-7 hetes terhesen még a méhlepény sem alakul ki..
Úgyh azvorvosodbak higgy
Ő ismeri a te aktuális esetedet
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Azért ha már nem véreznék és lenne kivel se szexelnék én személy szerint,mert hát lehet belül még nem oke minden.
És lehet nem tenne jót, ha "valami" ott ki-be járkál.... :/
Ez mekkora hülyeség, hogy nem olyan nagy dolog az abortusz mint a szülés.... valóban.mert nem jön egy élet.hanem megy..De akkor is.. :'( hogy lehet ilyet mondani.. (mármint aki így fogja fel). Ugyanúgy megterheli a méhet. Szerintem...Nem vagyok orvos, de szerintem tényleg jobb betartani, minthogy utána baj legyen aztán megint baj legyen.. De nekem kedvem se lenne hozzá, meg ember sem lenne rá és nem is kéne:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!